Nytt eiendomsutviklingsprosjekt fra Fundamentgruppen AS og Sisa Invest AS.

Haugen Eiendom AS eier og har nå regulert og utviklet boligprosjektet Bjerke Alleen på den gamle Europris tomta i Nannestadvegen på Maura. Hele prosjektet vil bestå av 4 byggetrinn og totalt ca 115 leiligheter og et næringsareal.  Tomten ligger i sentrum av Maura, men du bor likevel landlig og med gode uteplasser og gode solforhold.   Første byggetrinn bestående av 23 leiligheter og et næringsareal har salgsstart torsdag 6 februar.

Prosjektet 

Bjerke Alleen byr på lekre og moderne leiligheter med sentral beliggenhet i Maura. Leilighetene vil ha gode planløsninger og det vil være leiligheter fra 40m2 til ca 80m2.  Utbygger har lagt vekt på gode planløsninger, god standard, balkonger med rekkverk i glass og parkeringsplass i p-kjeller til alle leilighetene. Leilighetene har åpen kjøkkenløsning med grå kjøkkeninnredning fra anerkjent leverandør og integrerte hvitevarer. Badene har grå flis på gulv og vegger og moderne design.  Pris på leilighetene vil være fra kr 1.990.000 for 40m2.  I Bjerke Alleen bor du sentralt men landlig og har de nødvendige servicefunksjoner nær deg. Hovedflyplassen har du kun ca 15 minutter unna og Jessheim med kjøpesenter og andre tilbud i samme avstand.  Nordåsen og Romeriksåsen har du kun få minutter unna med turmuligheter, fiskemuligheter og rekerasjon til alle årstider.  Bjerke Alleen har eget smørerom i kjeller og utbygger har gjort avtale om løypekjøring til døra så her kan du bare spenne på deg skiene vinterstid om du er aktiv, mosjonist eller bare skal ut på en tur.  Dette første trinnet i prosjektet på 23 leiligheter og har en salgsverdi på ca 65 MNOK. Selskapet forventer at prosjektet vil bestå av totalt ca 115 leiligheter og en total salgsverdi på 325 MNOK.   

Om selskapene

Fundament Gruppen AS og Sisa Invest AS har lang erfaring med byggeprosjekter rundt i landet både på bolig, næring og fritidsboliger. Eierne har stor tro på Bjerke Alleen både for de som skal over fra hus til leilighet, men også på tilflyttere. Selskapene har flere felles byggeprosjekter og Nydal er et av mange prosjekter som skal realiseres den nærmeste tiden.