21 hytter solgt på 10 dager til en salgsverdi på nærmere 170 mill NOK 

Hyttene har nærmest blitt revet unna fra første salgsdag! Forventningen var å bruke nærmere 2 år på å selge prosjektet. Nå sitter vi igjen med kun 3 hytter av totalt 24.  Første del av jobben er gjort og nå starter den spennende jobben med å få alle fremdriftsplaner raskt på plass og bistå alle kjøperne med sine tilvalg og tilpasninger på hyttene. 

Moutain Chalet  – Eksklusive og moderne hytter med den ultimate utsikten! 

Mountain Chalet byr på den ultimate utsikten, moderne og eksklusive hytter på hele 175 m2 BRA med høy standard og gode gjennomtenkte planløsninger.  Den moderne stilen, de store glassflatene mot fjellet, de gode planløsningene, carportene, balkongene, langrennsløypene rett utenfor døra, heisene og bakkene rett utenfor døra gir deg hyttedrømmen i Trysilfjellet Hyttene vil ha store panoramavinduer i grå farge, moderne farger på vegger og gulv, mørkegrått kjøkken i moderne stil og integrerte hvitevarer, to bad med grå flis, dusjnisjer med tidsriktige detaljer på flis og utstyr og flislagte vegghengte toaletter, 4 soverom og ildsted i moderne utførelse.  Utbygger har god erfaring med utbygging av fritidsboliger på sentrale fjelldestinasjoner og opplever godt salg i øvrige prosjekter på fritidsboliger Våre antakelser om at folk er opptatt av den ultimate utsikten og hytter med et eksklusivt preg som ligger sentralt med alle fasiliteter rett utenfor døren slo til! Vi har hatt markedet og vinteren med oss og det er ingen tvil om at det å nå en helt annen årstid kun drøye 2 timer fra Oslo og Akershus blir mer og mer viktig jo mildere vinteren blir. 

Prosjektverdi

Hele prosjektet har en forventet salgsverdi på ca 200 mill NOK og forventes å bestå av 24 hytter.