Velkommen til visningsleiligheten i Nydal Park

Vi inviterer deg til visning av våre flotte, nye leiligheter:

  • Tirsdag 2. juni kl. 17.00
  • Lørdag 6. juni kl. 12.00

Fundament Gruppen AS sitt boligprosjekt Nydal Park ved Furnes er snart klart for innflytting. Første uken i juni kan du se vår helt nye visningsleilighet som står klar for å vise deg dette herlige boligprosjektet.

Det første byggetrinnet er klart for innflytting i uke 26, og det har solgt meget bra. Nå har du som er på jakt etter en ny, moderne og lettstelt leilighet nær Hamar muligheten til å se området, og boligen med egne øyne.

Ønsker du å se leilighetene er det eiendomsmegler Helge Hågensen fra DnB Eiendomsmegling som møter deg og sikrer at du får en unik opplevelse av boligene vi tilbyr. I disse Koroantider har vi selvfølgelig tilrettelagt så du får en optimal visning med egne trefftidspunkt som du avtaler med Helge på tlf: 414 01 448, eller via e-post: helge.hagensen@dnbeiendom.no

Fortsatt muligheter for et godt kjøp

Nydal Park er et flott område, med umiddelbar nærhet til en rekke servicetilbud og området er ideelt for de som er på jakt etter en moderne bolig i et rolig område. Her finner du nye, moderne leiligheter med integrerte hvitevarer, romslig balkong, parkeringskjeller og heis. Leilighetene har 1 – 3 soverom og gode planløsninger.

Det er fortsatt noen spennende leiligheter ledig. Har du behov for en liten leilighet kan du få det fra 2.1 million kroner, eller ønsker du en 3-roms leilighet på rundt 70 kvadrat? Den kan du kjøpe til litt i overkant av 3 millioner. Det herlige her er at valget er ditt.

Bruk muligheten for å se din neste leilighet nå. Ta turen til visningene til uka da vel. Ring oss og avtal tid.  

Helge Hågensen tlf: 414 01 448, eller via e-post: helge.hagensen@dnbeiendom.no