Per Almestrand og kona Aagot gleder seg til å nyte en varm og fin sommer på sin nye veranda i Nydal Park.

Det gode liv i Nydal Park

Å ta steget fra enebolig til leilighet kan være litt krevende for noen, men når man velger å gjøre det er gjerne gleden umiddelbar. Det opplevde Per Almestrand og hans kone Aagot når de for kort tid siden overtok sin flunkende nye bolig i prosjektet Nydal Park.

Nydal Park er et helt nytt, og moderne leilighetsprosjekt ved Furnes litt nord for Hamar. Et område som i dag preges av mange eneboliger, og få leilighetsprosjekt.
I dette området satset Fundament Gruppen AS på nettopp det siste, og i uke 26 sto 28 flunkende nye leiligheter klare. En av de som har kjøpt er Per og kona som falt for en toppleilighet med garasjeplass i kjelleren og heis opp. Enkelt, lettstelt og i et område som de kjenner godt. Når de overtok sin nye leilighet, var nettopp ønsket om en leilighet hvor alt lå til rette for det gode liv i fokus. Etter å ha ventet gjennom byggeperioden var spenningen stor da de i juni skulle overta sin nye leilighet.

Jørn, som er prosjektleder i Fundament Gruppen AS og som har hatt ansvaret for å realisere Nydal Park gjennomførte overleveringen av den nye leiligheten til Per og Aagot. Det var en dag der hele leiligheten ble gjennomgått og man forsikret seg om at Per og Aagot var tilfreds med boligen de skulle overta. Med kyndig veiledning ble tekniske installasjoner gjennomgått og overtagelsesprotokoll gjennomgått. Per og Aagot fikk overlevert nøkler og endelig var leiligheten deres.

De som ønsker en litt mer behagelig hverdag, enn å klippe gress og rydde i hagen, bør hive seg rundt å kjøpe en av de gjenværende boligene i Nydal Park!

Når ting hadde roet seg litt og den verste spenningen var utløst kunne Per og Aagot understreker at de var meget fornøyde med valget. Nærheten til butikker, utsikt, innredningsvalg og rominndeling i leiligheten løftes frem som viktige parameter for deres valg. I følge Per er det åpenbart at de som ønsker en litt mer behagelig hverdag, enn å klippe gress og rydde i hagen, bør hive seg rundt å kjøpe en av de gjenværende boligene i prosjektet.
– Det vil de ikke angre på sier Per som sammen med Aagot nå satser på en varm og fin sommer på sin nye veranda med direkte solinnfall og utsikt over vakre Nydal.

Les mer om Nydal Park her: www.nydalpark.no og ta gjerne kontakt dersom du finner din drømmeleilighet.

På balkongen kan man nyte mange, lange og fredelige kvelder. Fra tidlig vår, til langt ut på høsten.

I en splitter ny leilighet starter man med blanke ark. Du tilfører din egen stil og personlighet og ingen leiligheter blir like.

Del denne artikkelen: