Hyttene i Mountain Chalet, som ligger flott til i Fageråsen med både langrennsløyper og skitrekk rett utenfor døra, ble revet vekk ved salgsstart.

Mountain Chalet sluttsolgt!

Salget av hyttene i Mountain Chalet gikk over all forventning. Nå er alle hyttene solgt, og i Trysil er byggingen i full gang.

Mountain Chalet består av totalt 24 hytter som ligger like ved siden av hotellet på Fageråsen. Fageråsen er det høyest beliggende boområdet i Trysil, og hyttene i Mountain Chalet ligger i et område som må sies å være en indrefilet med både langrennsløyper og skitrekk rett utenfor døra. Hyttene skiller seg ut med sine panoramavinduer mot fjellet, moderne preg og høye standard.

Planen var å bygge i etapper, men nå er alt revet bort.
Terje Gjeisklid

24. Januar i år ble de første 11 hyttene i byggetrinn 1 lagt ut for salg. Startprisen på hyttene lå på mellom 7,5 og 8,5 millioner og den totale salgsprisen for prosjektet på rundt 200 millioner. Alle hyttene i trinn 1 ble revet vekk ved salgsstart, og prosjektet fikk en flyvende start.  Planen var å selge i etapper, men etter salgssuksessen i byggetrinn 1 ble resten av hyttene lagt ut fortløpende, og i dag har alle hyttene i Mountain Chalet fått nye eiere.

I Trysil er hyttebyggingen nå i full gang, og de første hyttene er kommet godt på vei. Hyttene vil være under oppføring gjennom hele vinteren, og etter planen vil de første hyttene stå klare til påsken 2021.

Hyttene i Mountain Chalet skiller seg ut med sine panoramavinduer mot fjellet.

Hyttene ligger unikt til i Fageråsen med både langrennsløyper og skitrekk rett utenfor døra.

Del denne artikkelen: