Sentralt, men landlig og eneboligfordeler i leilighet. Det er stikkord for Bjerke Alléen.

Moderne leiligheter med gode planløsninger

I Bjerke Alléen i sentrum av Maura i Nannestad kommer nok et moderne, smakfullt leilighetsbygg. Her har allerede mange kjøpt bolig, og en hverdag med gode solforhold, nærhet til marka og kvalitetsløsninger i alle rom.

Det finnes en rekke gode grunner til å velge Bjerke Alléen i Maura. Stikkord: Sentralt, godt bomiljø og nærhet til marka.

1) Nært det du trenger

I nærheten av Bjerke Alléen er det både skoler, barnehager og dagligvarebutikker. Leilighetene finnes i størrelser mellom 40 og rundt 90 kvadratmeter, og dermed kan dette bli hjem for alle aldersgrupper. Det andre av totalt fire leilighetsbygg legges nå ut på markedet.

– Her får kjøperne mer bolig for pengene enn for eksempel i Jessheim, 15 minutter unna. I Bjerke Alléen er leilighetene godt gjennomarbeidet, med gode kvaliteter. Samtidig er beliggenheten fantastisk. Her bor du landlig, men likevel sentralt, sier styreleder og medeier i Fundament Gruppen AS, Terje Gjeisklid.

2) Like ved Romerikes beste skiløyper

For de som liker naturopplevelser bør Bjerke Alléen være et perfekt bosted. Leilighetene ligger fint plassert med tanke på mulighetene i Romeriksåsen og Nordåsen. Her er det gode løyper både for ski og sykling, flotte turområder og fiskevann.

– Det er viktig å nevne at vi har gjort avtale om løypekjøring om vinteren. Her kan du nærmest ta på deg skiene i gangen og gå rett ut i flotte, oppkjørte løyper. I tillegg vil det bli et eget smørerom i prosjektet. Dem som velger å bosette seg her får mange av eneboligfordelene, uten ulempene som følger med enebolig, sier Terje Gjeisklid.

3) Du kan velge personlig stil

Sentralt, men landlig og eneboligfordeler i leilighet. Det er stikkord for Bjerke Alléen. Boligene har moderne løsninger og design. Alle vil få balkong eller terrasse, og det er selvfølgelig heis i byggene.

– En av mange fordeler med å kjøpe nytt er at man kan gjøre personlige tilvalg både med tanke på farger og materialvalg. Her er det mulig å unne seg litt ekstra på for eksempel bad eller kjøkken, sier Terje Gjeisklid.

Noen av leilighetene i Bjerke Alléen har balkong mot både sør og vest! Her kan livet nytes på balkongen hele dagen.

I Bjerke Alléen er leilighetene godt gjennomarbeidet, med gode kvaliteter.

Del denne artikkelen: