I Nydal Park fant jeg en ny og fin leilighet som jeg samtidig kunne sette mitt preg på sier Linn Cecilie Halvorsen.

22-åring kjøpte splitter ny leilighet utenfor Hamar:

Fornøyd førstegangskjøper i Nydal Park

I Nydal Park rett utenfor Hamar, bygges grunnlaget for et nytt, godt bomiljø. I nærmiljøet er det dagligvare, skoler og barnehager. I Nydal Park er det allerede bygget en rekke boliger. Der har mange førstegangsetablerere slått seg ned. En av dem er 22 år gamle Linn Cecilie Halvorsen

– Jeg hadde kommet inn på studier i Oslo, men ville fortsette å bo i Hamar-området. Jeg fant ingen leie-leiligheter jeg likte, og bestemte meg for å sjekke mulighetene for å kjøpe. I Nydal Park fant jeg en ny og fin leilighet som jeg samtidig kunne sette mitt preg på.

Flere leiligheter til salgs

Nå åpner eiendomsutvikleren Fundament Gruppen AS, salget av boliger i neste byggetrinn. Også her bygges det små og større, moderne leiligheter med egen balkong eller terrasse og store vindusflater. Kvadratmeterprisen på de moderne leilighetene som bygges i Nydal Park er betraktelig lavere enn i Hamar.

– Her får kjøperne mye for pengene. Jeg anslår at vi ligger omtrent 15.000 kroner lavere, pr kvadratmeter, enn mange steder i Hamar. I Nydal Park er bomiljøet vi bygger tilpasset alle livsfaser enten du er førstegangskjøper, en familie på jakt etter et godt sted å bo, eller om du ønsker en bolig med minimalt vedlikeholdsbehov, sier styreleder og medeier i Fundament Gruppen AS, Terje Gjeisklid.

Moderne og luftig

Førstegangskjøper Linn Cecilie bor i fjerde etasje. Hun forteller at planløsningen på hennes 49 kvadratmeter store leilighet er god, og at alle rommene oppleves som romslige.

– Her er det et moderne preg, akkurat som jeg vil ha det. Det er supert at jeg har balkong, den gir hele leiligheten et luftig preg. Da jeg flyttet inn var jeg helt alene i blokka, men nå har det skjedd mye her og det er planer om mer. På den måten er jo leiligheten også en fin investering.

Rolig med store friluftsområder midt mellom Hamar og Brumunddal

Nydal Park er et lite sted som ligger skjermet og tilbaketrukket, og du har nærhet til alt du trenger. På drøye ti minutter er du i Hamar. Byen oppleves som en urban by med mye å by for alle. I Hamar kan du nyte et rikt utvalg av både konserter og teater.

På de samme ti minuttene kommer du deg til Brumunddal. Byen har de siste årene arbeidet aktivt med byutvikling, og Mjøsparken er det siste tilskuddet. Her finner du et stort, attraktivt aktivitetsområde langs Mjøsas bredd, med skateanlegg, basketbane, lekepark, store friområder, badestrand og mye mer.

Tilflyttere ønskes velkommen

Gjeisklid forteller også at lokalmiljøet har tatt eiendomsutviklingen godt imot, og at de synes det er positivt med utviklingen og tilflyttingen leilighetsbyggingen står for.

For den natur- og friluftsinteresserte bør Nydal Park være et perfekt sted å slå seg ned. Både turveier og skiløyper finnes i umiddelbar nærhet. Det er kort vei til Furnes og flotte naturområder i Høsbjøråsen og Tåsåsen. En liten spasertur unna ligger Furnes idrettsforenings fotballbaner.

Nærhet til det du trenger

Med nærheten til E6 er det enkelt å komme seg rundt med egen bil. Enten man kjører 12 minutter til Hamar, eller 9 minutter til Brumunddal. For daglige behov er det bare å ta beina fatt.

– Det er en rekke forskjellige forretninger i nærheten, og store planer for videreutvikling av handelen i området. Det skjedde mye etter at Ikea etablerte seg i handelsparken rett ved Nydal Park. Mange av førstegangsetablererne som har kjøpt i første byggetrinn har jobber nettopp der, sier Terje Gjeisklid.

Noe som også gjelder for den unge førstegangskjøperen.

–Jeg går til jobben på noen få minutter. På fritiden liker jeg å gå på kafé, shoppe i Hamar også er det veldig hyggelig på Koigen om sommeren. Der bader vi, griller og “chiller”, sier Linn Cecilie Halvorsen.

Nydal Park er et lite sted som ligger skjermet og tilbaketrukket, og du har nærhet til alt du trenger. På drøye ti minutter er du i Hamar (Foto: Frederik Garshol).

På de samme ti minuttene kommer du deg til Brumunddal. Byen har de siste årene arbeidet aktivt med byutvikling, og Mjøsparken er det siste tilskuddet.

Del denne artikkelen: