Det er jo så lett å være aktive her, både om sommeren og vinteren. I år gikk vi faktisk på ski én helg, og badet i Sjusjøvannet den neste, sier Siv Hansen Dawes og mannen Jarle Dawes.

Sjusjøparken – midt på fjellet og midt i sentrum

I Sjusjøparken får du fritidsleilighet midt i skiløypa. Med gåavstand til dagligvare, serveringssteder, sportsbutikk og Sjusjøvannet får du en av de mest sentrale beliggenhetene på Sjusjøen.

Sjusjøen er velkjent som et skieldorado, med milevis av flott preparerte løyper og et familievennlig terreng. Området har vært yndet som hytte og friluftsdestinasjon i mange år. Lenge før steder som Hafjell og Kvitfjell.

Perfekt for oss

– Vi har alltid likt oss her på Sjusjøen, og bestemte oss for å kjøpe fremfor å leie. Sjusjøparken viste seg å være perfekt for oss. Andre leiligheter vi så på gav for mye blokk-følelse. Sjusjøparken har strålende beliggenhet, riktig pris og gir oss den gode hyttefølelsen. Vi er her så ofte som mulig, sier Siv Hansen Dawes.

Enkelt på fjellet

Hun og ektemannen, Jarle Dawes, bor i enebolig på Strømmen og har i tillegg seilbåt. Derfor ønsket de seg det enkelt på fjellet. Nå har de 80 kvadratmeter leilighet i første etasje. Hytta, som de kaller leiligheten, har fin terrasse med flott utsikt mot Sjusjøvannet.

– Sjusjøen er et fritidsfjell med tradisjoner, og er veldig godt tilrettelagt. Her er det kort vei til alt du trenger, og alt er tilgjengelig og åpent året rundt. Samtidig er prisnivået på Sjusjøen mer moderat enn for eksempel Trysil og Hafjell. Det gjør våre fritidsleiligheter tilgjengelige for flere, sier Terje Gjeisklid, medeier og styreleder i Fundament Gruppen AS.

Alt den aktive trenger

Fundament Gruppen AS er ansvarlig for utviklingen av Sjusjøparken. Så langt er 24 leiligheter bygget og solgt, men det er planer for flere. Totalt skal det bli omkring 100 leiligheter med god standard og uteplass eller balkong til alle enhetene.

– Her er også alt den aktive eier ønsker seg ivaretatt. Det blir smørerom, praktisk parkeringskjeller så man slipper å måke bilen og skiløypa går jo rett gjennom boligfeltet. Her mangler man ingenting, sier Terje Gjeisklid.

Lett å være aktiv på Sjusjøen

På “hytta” har Siv og Jarle alt de trenger. Leiligheten har tre soverom, med totalt åtte sengeplasser og romslig hovedsoverom med stor garderobe. For det aktive ekteparet passer det perfekt at alle enhetene har egen utebod.

–I uteboden lagrer vi ski og sykler hele året. Det er jo så lett å være aktive her, både om sommeren og vinteren. I år gikk vi faktisk på ski én helg, og badet i Sjusjøvannet den neste, sier Siv Hansen Dawes.

Ønsker du deg et enkelt “hytteliv” på fjellet? Les mer om Sjusjøparken her.

Med en leilighet i Sjusjøparken, får man fortsatt den gode “hyttefølelsen”.

Sjusjøen er et skieldorado, med milevis av preparerte skiløyper i et familievennlig terreng. (Foto: Sam Davies)