Ragnhild Haga

Foto: NTB/Geir Olsen

Lykke til i Davos i helgen!

Fundamentgruppen satser sammen med Ragnhild Haga mot OL i Beijing 2022!

Tidlig i høst inngikk Fundamentgruppen og Ragnhild Haga samarbeid. Vi er stolte av å være en av støttespillerne til Ragnhild mot nye bragder i Beijing kommende vinter.

Fundamentgruppen har de siste månedene blitt bedre kjent med Ragnhild og vi er imponert over det arbeidet hun legger ned for å nå samme resultater som i forrige OL. En OL sesong utenfor landslaget krever helt andre forberedelser i forhold til planlegging, reiser og høydeopphold.

Timingen for å treffe på formen tidlig i sesongen blir helt kritisk og prestasjonene har ikke uteblitt. Allerede på Beitostølen var Ragnhild med å kjempe i toppen og rett inn i varmen med verdenscup renn i Ruka og på Lillehammer.

Beste etappetid på verdenscup stafetten på Lillehammer sist helg, raskere enn Therese Johaug er imponerende og lover godt for sesongen videre.

Fundamentgruppen utvikler boliger og fritidsboliger i områder hvor Ragnhild har satt sine første stavtak både på hjemmebane og i fjellet. Vi håper at vårt samarbeid kan være enda en viktig brikke som faller på plass for Ragnhild slik at hun kan fokusere på den sportslige jobben slik at målene om nye pall plasser oppnås.

Ragnhild som hardtarbeidende utøver og med sin fantastiske væremåte som lagspiller gjennom flere år er imponerende. Det å være jordnær og sympatisk er verdier som vi liker å forene oss med i hverdagen i Fundamentgruppen.

Vi gratulerer Ragnhild med fantastiske prestasjoner og ønsker lykke til videre i sesongen og ikke minst i Davos i helgen!

Del denne artikkelen: