Ringebu Park består av 12 leiligheter fordelt på 3 bygg.

Velkommen til Ringebu Park!

Ringebu Park er et spennende og moderne boligprosjekt som ligger tett på sentrum av Ringebu.

Her vil du bo i skjermende og idylliske omgivelser rett ved elven Våla. Leilighetene byr på en fin utsikt ned mot elven, og over til et av landets best bevarte landsbymiljø. I første salgstrinn lanseres bygg B og C. Her er det lagt vekt på god arkitektonisk utforming, arealeffektive planløsninger og god standard.

Moderne og gode planløsninger!
Leilighetene blir fra 68m2 til 83m2, og alle leilighetene får egen balkong/terrasse.
Badene byr på delikate gråtoner med flis på gulvet, dusjdører i glass og moderne innredning. Kjøkken er i grå utførelse fra anerkjent leverandør med integrerte hvitevarer.

Nyt det gode liv- med nærhet til det du trenger i hverdagen!
Å bo sentralt med nærhet til det du trenger i hverdagen gjør livet både enklere og hyggeligere. I gangavstand fra Ringebu Park finner du barnehage, skole, bibliotek, bygdekino, lekepark, ungdomshus, skysstasjon og flotte turstier. Rusler du langs turstien og over den nye og moderne brua som går over elven Våla kommer du til hyggelige Ringebu sentrum på bare et par minutter.  Her finner du dagligvare, vinmonopol, apotek, koselige spisesteder, møteplasser og rekreasjonsområder.

Del denne artikkelen: