Nydal Park trinn 3 kommer snart for salg

Leilighetene i Nydal park er populære, og vi gleder oss til å lansere salgstrinn 3.

Nydal Park ligger flott til i rolige og landlige omgivelser midt mellom Brumunddal og Hamar.
Området har vært i sterk vekst i mange år, og har allerede et godt etablert bomiljø. Leilighetene i Nydal Park har vært populære, og trinn 1 står allerede ferdig og byggingen av trinn 2 er godt i gang.

Moderne stil og gode planløsninger

På Nydal Park er det lagt vekt på god arkitektonisk utforming, og gjennomarbeidede gode planløsninger. Leilighetene blir fra ca. 40 kvm til ca. 90 kvm, og alle leilighetene får egen balkong/terrasse.
Badene byr på delikate gråtoner med flis på gulvet, dusjdører i glass og moderne innredning. Kjøkken er i grå utførelse fra anerkjent leverandør med integrerte hvitevarer. For at du skal få det akkurat slik du ønsker, har vi lagt opp til at du blant annet kan gjøre tilvalg på kjøkken, bad, gulver og farger.
På Nydal Park skal du bo enkelt, og det er lagt opp til parkeringskjeller og heis til alle etasjer.

Nydal – et område i vekst!

De siste årene har veksten på næringsområdet rundt Nydal vært stor. Den sentrale beliggenheten ved E6, og kort reisevei fra både Hamar og Brumunddal har gjort området mer og mer attraktivt, og mange har fått sin nye arbeidsplass her.

Denne utviklingen gjorde at vi så store muligheter med å starte boligutvikling på vårt område, Nydal Park. Den flotte beliggenheten, godt tilbaketrukket fra både E6 og næringsområdene har blitt meget godt mottatt. Fra de første 28 leilighetene i byggetrinn 1 stod ferdig i 2020 har vi jobbet fortløpende med videre utvikling av vårt område.
Nydal Park trinn 2 ble lagt ut tidligere i år, og de fleste av de 47 leilighetene er allerede solgt, og begge blokkene er under bygging.
Andre aktører er også med på utviklingen og området rundt Nydal får som flere andre områder i Ringsaker en stor tilflytting.

Vi er stolte av å få være med å utvikle Nydal videre de neste årene!

Del denne artikkelen: