100 meter unna drømmeleiligheten

For to år siden ble Åse Karin og Geir Rune pensjonister. De bor i Maura og har bodd i enebolig mesteparten av livet, men nå har de tatt et valg som kommer til å endre hverdagen.

Da ekteparet bestemte seg for å flytte, måtte de ta en avgjørelse. Skulle de flytte til et mindre hus? Eller skulle de velge leilighet?
Geir Rune og Åse Karin brukte god tid på å finne et alternativ til eneboligen. Det var viktig å finne et prosjekt som passet dem. Men selv om det tok tid å bestemme seg, trengte de ikke å se langt for å finne drømmen. Bare 100 meter unna fant de toppleiligheten i Bjerke Alléen som snart vil bli deres nye hjem.
– For oss er dette drømmeleiligheten, Flott utsikt til nordøst, sørover og vestover i tillegg til svært gode solforhold fra den fantastiske takterrassen. Her er det lite som stenger for solen, og i tillegg opplever vi balkongen usjenert med en balkong og terrasse som ligger hver for seg. Planløsningen passer oss perfekt, og i standardleveransen var nesten alt vi ønsket oss inkludert, med moderne grå kjøkken, og bad med grå fliser på gulv og vegger, sier de begge to svært så samstemt.
Her har utbygger gjort en god jobb, og på våre 78 kvm får vi alt vi trenger fordi planløsningen er veldig god.

Maura – Bo landlig med nærhet til alt!

Fantastiske skimuligheter, sykkelmuligheter og familievennlig alpinbakke. Dette er noen av tilbudene du finner i tettstedet Maura i Nannestad kommune.
– Det er et hav av ulike naturopplevelser i Maura, sier Åse Karin.
Ekteparet kan sette seg på sykkelsetet rett utenfor døren. Herfra sykler de korte og lange turer i flott natur.
Det var viktig for Åse Karin og Geir Rune at leilighetens ligger sentralt, samtidig som den ligger ved naturen. I Maura bor de i nærheten av alt de trenger i hverdagen. Skulle de kjenne lysten på en lengre tur, er det bare ti minutter til Gardermoen flyplass.

Drømmen blir virkelighet

Ekteparet er fornøyde med at valget falt på leilighet, og at de valgte nettopp dette byggeprosjektet.
– Vi har bare godt å si om samarbeidet med utbygger og entreprenør. Vi har fått god informasjon og har blitt godt ivaretatt, sier Geir Rune.
Nå gleder de seg til en enklere hverdag.
En leilighet krever mindre arbeid enn en enebolig, og den ekstra tiden ser Åse Karin og Geir Rune frem til å bruke til familie, venner og andre aktiviteter samt turer i skog og mark.
For når alt er nytt, slipper de å tenke på oppussing. Nå, og i mange år fremover.
– Leiligheten har god planløsning med store rom, to bad, god bodplass, balkong og takterrasse. Den er også veldig godt utstyrt med integrerte hvitevarer og kjøkkeninnredning, sier Åse Karin.
Ekteparet har også benyttet seg av muligheten til å gjøre tilvalg. Kjøkkenløsningen får litt flere skap, og gangen får fliser med varmetråder.

Leiligheten, minutt for minutt

– Siden vi bare bor 100 meter unna, kan vi følge prosjektet tett. Vi er som regel ute en tur hver dag og titter på utviklingen, sier Geir Rune og Åse Karin.
Det er mye å glede seg til, og ekteparet liker å planlegge.
De drømmer om planter på terrassen, kanskje et lite drivhus med grønnsaker og krydderurter. Her ser de for seg å tilbringe mange fine kvelder.

Del denne artikkelen: