Lykkelige gutter i Oppsal Håndball fikk besøk av Emil og Tobias fra Elverum Håndball

Rett før pandemien kjørte Elverum Håndball sammen med Fundament Gruppen en drømmekonkurranse for aldersbestemte lag rundt om i Norge.

Mange lag deltok i konkurransen, og det var stort engasjement blant foreldre, ledere, spillere og andre for å sanke stemmer til sitt lag.

De heldige vinnerne ble Oppsal G2011, og alt lå til rette for besøk av Imsgard, Grøndahl og Blonz.

Så kom pandemien inn over verden og Norge, og det medførte at drømmebesøket ikke kunne leveres på over to år.

Torsdag 28.april kom så endelig dagen hvor både store og små skulle få møtes. Blonz befinner seg nå for tiden i Ungarn, men Elverum håndballs fantastiske profiler Emil og Tobias kunne endelig få lov å besøke de forventningsfulle guttene.

Treningstimen forløp alt for fort og ifølge trenere hadde guttene aldri fulgt bedre med. Etterpå var det spørsmålsrunde, og til slutt bilder og autografer til meget lykkelige Oppsalgutter som endelig fikk møte sine store idoler Tobias og Emil.

– Vi i Elverum Håndball klubb synes det er fantastisk å ha samarbeidspartnere som Fundament Gruppen som velger å legge de myke verdiene inn som viktige parametere i samarbeidet. Fundamentgruppen som bedrift bygger moderne leiligheter og hytter som folk kan trives og bo i. Akkurat på samme måte er bedriften opptatt av å skape rom for å gi barn og unge drømmer som skal vokse.

– I Elverum Håndball er vi stolte av å representere virksomheter som Fundament Gruppen, sier Kalle Björkman, markedsansvarlig i Elverum Håndball.

Fundament Gruppen og Elverum Håndball ønsker også å takke Oppsal for stor gjestfrihet når Tobias og Emil var på besøk.

For andre lag som drømmer om å få heltene til sin hall er det bare å følge med når Elverum Håndball og Fundament Gruppen snart lanserer ny drømmekonkurranse.

Del denne artikkelen: