Nå er det høy aktivitet i Bjerke Alléen!

Det er hektisk aktivitet i Maura om dagen. De som kjører gjennom tettstedet, kan registrere at nye, spennende boliger reiser seg.

I Bjerke Alléen som ligger sentralt plassert i Maura bygges det for fullt. Bjerke Alléen har stor aktivitet på flere byggetrinn. Byggetrinn 1 ferdigstilles og skal overleveres til kunder til høsten, mens byggetrinn 2 er i ferd med reise seg for fullt utvendig. Parallelt er arbeidet med pelingen på byggetrinn 3 og 4 godt i gang.

Selv om det er sommer og ferie for de fleste er det absolutt ingen ferie å spore på byggeplassen i Maura. Med full aktivitet på flere byggetrinn også gjennom sommeren, så betyr det at fremdriften er god, og at boligkjøpere snart kan se frem til ferdige boliger klare til innflytting i de ulike byggetrinnene.

Byggeaktiviteten i Bjerke Alléen er stor, og her kan vi se trinn 2 i ferd med å reise seg.

Jobben med peling av trinn 3 og trinn 4 av Bjerke Alléen er i full gang.

Hvorfor ikke få alt nytt?

I Bjerke Alléen har du nå muligheten til å sikre deg helt nye moderne leiligheter bare 15 minutter fra Gardermoen. Her finner du et bredt utvalg av størrelser fra 40-120 kvm, og med løsninger som virkelig gir deg gunstige, moderne løsninger til en god pris. I en verden i endring der alle snakker om økte kostnader kan det være fornuftig å vurdere en ny bolig.

Fordelene ved ny bolig er mange

Det er åpenbare fordeler ved å kjøpe nye boliger. Det er selvsagt slik at et boligkjøp er en stor investering, men det er også den viktigste investeringen man gjør i et livsløp. Ved å kjøpe noe som er nytt sånn som i Bjerke Alléen får du noen åpenbare fortrinn kontra å kjøpe en brukt bolig – slik som;

  • Lave omkostninger og faste priser
  • Lovfestet garanti i 5 år (Bustadoppføringsloven)
  • Lave, forutsigbare driftskostnader
  • Nye, moderne fellesområder med lavt vedlikeholdsbehov
  • Mer energivennlige boliger som gir lavere kostnader til strøm, og oppvarming

Dette, og en helt ny moderne leilighet med parkering i kjeller, moderne romløsninger, og et materialvalg som skaper den gode bo opplevelsen gjør dette til en smart investering i et meget spennende vekstområde.

Se ledige leiligheter i Bjerke Alléen her:

Del denne artikkelen: