Nå har «startskuddet» gått!

Gravearbeidet er i gang, og «startskuddet» har gått for utbyggingen av de nye, moderne leilighetene i boligprosjektet Ringebu Park. Det er mange som har ventet i spenning på hva som skjer på tomten, og når byggingen starter.

Mange har ventet på arbeidet skulle komme i gang! Det var derfor hyggelig å bli invitert innom denne uka som gravearbeidene har startet for fullt sier ordfører Arne Fossmo. Han tok turen innom tomten for å se på det som nå skjer, og utvikles.
– Dette blir et fint tilskudd til utviklingen av Ringebu. Som ordfører er det viktig å følge opp, og støtte prosjekter som utvikler Ringebu og kommunen vår. Det skaper arbeidsplasser, nye flotte boliger, og gir en god ramme om den fine bygda vår sier ordføreren.

Det er gledelig at folk har kjøpt nye flotte leiligheter i Ringebu Park der det skal bygges 12 nye og moderne boliger på tomten som folk har ventet på at skulle realiseres i mange år. Leilighetene fra 68-83 kvadratmeter, fine balkonger mot vest og egen carport fordelt i tre bygg blir liggende fantastisk til langs elva kommenterer Fossmo.

For Ringebu er dette et prosjekt som er litt nytt, men som bidrar til å utvikle tettstedet i tråd med kommunens ønske om å være stedet der det er lov å lykkes.

Positiv oppmerksomhet

Interessen for prosjektet har vært stor helt siden vi kjøpte tomten for flere år siden, og det har vært noen spørsmål om når arbeidet skulle komme i gang. Heldigvis har mange vært veldig tålmodige, og mange er nå spente på hvordan prosjektet skrider frem på den sentrumsnære tomta sier Jon Didrik Schildtmann prosjektleder i Fundamentgruppen.

Det er fortsatt interessenter som har ventet på fremdriften i prosjektet og det er hyggelig å registrere så vi håper på flere salg nå som byggingen endelig setter i gang.

Fakta om Ringebu Park

Boligene som utvikles ligger sentralt i Ringebu sentrum, og blir en idyll med utsikt mot sør og vest, og mot elva og sentrum. Her kommer det gjennomgående leiligheter i en moderne utforming, med frihet til å gjøre tilvalg og tilpasset din smak.  For Ringebu er dette et prosjekt som er litt nytt, men som bidrar til å utvikle tettstedet i tråd med kommunens ønske om å være stedet der det er lov å lykkes.
Nå er det full fart fremover på Ringebu Park, og dersom du ønsker å bo sentralt og i nærheten av det hyggelige sentrum i Ringebu er det bare å kaste sine øyne på de mulighetene som ligger her.

Del denne artikkelen: