Kalle Björkmann, markedsansvarlig i Elverum Håndball, sammen med  Terje Gjeisklid og Cato Åslie i Fundament Gruppen, gleder seg nå over at Fundament Gruppen tar steget opp til platinapartner.

Fundament Gruppen blir ny Platinapartner til Elverum Håndball

Etter mange år som samarbeidspartner til Elverum Håndball, tar Fundament Gruppen nå steget opp som Platinapartner.

Alle som holder med klubben vil se en stor forandring på årets drakter. Fundament Gruppen sin logo tar plass øverst på skuldrene til våre gutter i kommende sesong.

Elverum Håndball samler og engasjerer folk i Innlandet, helg etter helg, år etter år. Elverum har utviklet seg til å bli en av de viktigste kulturinstitusjonene i Innlandet, og vi ønsker å delta som en aktiv samarbeidspartner sier styreleder i Fundament Gruppen, Terje Gjeisklid.

Klubben har skapt en kultur for prestasjoner og utvikling som engasjerer langt utover håndballmiljøet. Hele miljøet, både topp og bredde skaper utvikling og resultater som engasjerer bredt – det er imponerende og overførbart til næringslivet. Fundament Gruppen identifiserer seg med Elverum Håndballs verdier, og er opptatt av å bygge et vinnerlag på samme måte som håndballklubben. Vi deler målsetningene om å stadig bli bedre, skape resultater og bygge lag. Derfor vil vi fortsette å utvikle samarbeidet med klubben i tiden som kommer, sier styreleder Terje Gjeisklid i Fundament Gruppen som har forventninger og stor tro på kommende sesonger. Vi gleder oss til fulle tribuner både i Terningen Arena og Håkons Hall.

Fundamentgruppen utvikler boliger og fritidsboliger flere sentrale steder på Østlandet, og synes det er viktig å være med å gi noe tilbake til idretten lokalt i Elverum. I Elverum har selskapet utviklet og bygd flere boligprosjekter de siste årene, med blant annet Slåttmyrbakken, Fjeldmora Park, Sentrum Park, og nå står Glomma Park på trappene som blir et viktig lokalt prosjekt for selskapet i årene fremover.

Vi gleder oss til å løfte samarbeidet ytterligere i sesongen som kommer, samtidig gleder vi oss til mange fine opplevelser både på og utenfor banen sammen sier markedsansvarlig i Elverum Håndball, Kalle Bjørkman.

Sentrum Park, oppført av Fundament Gruppen, er et velkjent bygg i Elverum.

Glomma Park står på trappene, og vil bli et viktig prosjekt for Fundament Gruppen.

Del denne artikkelen: