Fundamentgruppen blir Ragnhild Haga sin private hovedsponsor når hun igjen er på landslaget!

Vi gleder oss veldig over at Ragnhild igjen er tilbake på landslaget, og er veldig glade for å kunne være med og følge Ragnhild tett på hennes videre satsning ved å gå inn som sponsor.

Ragnhild var innom oss i forrige uke og skrev under på avtalen for kommende sesong, og tross en liten belastningsskade etter høydeopphold med landslaget, er Ragnhild veldig klar for den kommende sesongstarten.

Det å være tilbake på landslaget gjør hverdagen enklere og med nytt trenerteam ser alt veldig lovende ut for den viktige VM sesongen. Ragnhild ser naturlig nok veldig frem til at favorittdistansen står på VM programmet.

Langrennssporten generelt, og ikke minst et kommende VM, har en spesiell plass hos veldig mange nordmenn. Vi syntes det er spesielt gøy å samarbeide med en lokal løper som har tatt mange av de første stegene inn til toppen i områdene vi utvikler våre prosjekter både i Nannestad og på fjellet.

Ragnhild har gjennom mange år vært helt i verdenstoppen og vi vet hva dette krever hver eneste dag, uke og måned. Langrenn står de fleste nordmenn veldig nært – det engasjerer bredt. Mye av det som er relatert til toppidretten er imponerende og overførbart til næringslivet. Fundament Gruppen identifiserer seg med Ragnhilds gode holdninger og verdier, og er opptatt av å bygge et vinnerlag på samme måte som man må bygge både lag og skape egne resultater som idrettsutøver.

Vi deler målsetningene om å stadig bli bedre og skape gode resultater. Derfor er det morsomt å kunne utvikle samarbeidet med Ragnhild videre i tiden som kommer, sier styreleder Terje Gjeisklid i Fundament Gruppen som har forventninger og stor tro på kommende sesonger. Vi gleder oss veldig til sesongen starter.

Vi synes det er ekstra gøy at Ragnhild klarte å slå tilbake forrige sesong etter å ha stått alene om alt. Vi synes verdiene til Ragnhild er lett å forene seg med. I et nytt og ungt lag så blir hun også spesielt viktig for laget kommende sesong!

Fundamentgruppen utvikler boliger og fritidsboliger flere sentrale steder på Østlandet, og synes det er viktig å være med å støtte lokale idrettsutøvere. I Nannestad regionen har selskapet utviklet og bygd flere boligprosjekter de siste årene, med blant annet Eltonåsen Terrasse, Eltonåsen Hageby, Nygård Park, Smedhagen Park og Bjerke Alleen. De siste årene har vi utviklet fritidsboliger på Sjusjøen som er også er et viktig område for Ragnhild i treningsarbeidet. På Sjusjøen har selskapet flere store utbyggingsprosjekter de neste årene.

Fundamentgruppen gleder seg til å følge med på mange fine opplevelser i skisporet og ønsker Ragnhild lykke til med sesongen som kommer!

Del denne artikkelen: