De flotte boligene på Bjerke Alléen fortsetter å ta form!

Med Bjerke Alleen skaper vi et nytt og spennende bomiljø sentralt på Maura. Tidligere i høst leverte vi første byggetrinn i dette populære prosjektet.

Prosjektet har blitt godt tatt imot på markedet, helt siden byggetrinn 1 ble lagt ut for salg i 2020 og ble solgt ut i en rekordfart. I dag har det meste av prosjektet blitt solgt. Hele 81 av 99 leiligheter er nå solgt og byggingen fortsetter med god fremdrift på prosjektet.

Et lite stykke ut i 2023 leveres også byggetrinn to med 27 nye boliger til spente kjøpere.

Bjerke Alléen har leiligheter i et stort spekter, fra 40 – 120 m2 og det gjør at det blir et godt bo miljø med en god fordeling av kjøpere. Leilighetene har gode planløsninger og leveres med god standard og tidsriktige bad og kjøkken!

Den sentrale beliggenhet i Maura med kort vei til en rekke servicetilbud, og ikke minst med den umiddelbare nærheten til de unike turmulighetene i Romeriksåsen og Nordåsen til alle årstider er viktig for mange.

Er du på utkikk etter en bolig hvor du kan bo landlig, men likevel sentralt? Benytt anledningen og se på vår visningsleilighet i byggetrinn 1.

Velkommen!  

Del denne artikkelen: