Drømmedag for Holmestrand gutter 13!

Fundament Gruppen la til rette for drømmedag for guttene i Holmestrand med Emil og Tobias!

Som stolt sponsor av Elverum Håndball er vi opptatt av å gi tilbake til barn og ungdom i tillegg til å være engasjert i topphåndballen!

I vår arrangerte vi i samarbeid med Elverum Håndball en konkurranse der håndballag i hele Norge hadde muligheten til å vinne en drømmetrening med Elverumsheltene Emil og Tobias. Interessen for konkurransen var fantastisk, og over 50 lag var påmeldt. Vi syntes det er gøy å se at håndballinteressen er så stor og at kampen om seieren var stor helt til siste time!

Det var Holmestrand gutter 13 som til slutt stakk av med seieren! På torsdag 10.11.22 fikk guttene besøk av Emil og Tobias og ut fra både bilder og humøret på både «heltene» og guttene svarte besøket absolutt til forventningene.

Vi er glade for å kunne gi barn og ungdom gode opplevelser gjennom håndballen, ved bruk av Elverums Håndball apparat sier Terje Gjeisklid i Fundament Gruppen.

«Emil og Tobias ga spillerne øvelser som motiverte guttene veldig. I tillegg var de veldig flinke til å gi guttene skryt og tilbakemeldinger» sier Åshild.

Guttene på Holmestrand var svært fornøyd med besøket, og flere forteller at de fikk veldig lyst til å dra og se på en Champions League kamp snart!

Besøket passet også slik at de fikk Elverum tett på i to dager for onsdag kveld spilte Elverum mot Runar i Sandefjord og siden det var så nært så var selvfølgelig gutta fra Holmestrand og så sine helter slå Runar i en spennende match.

Vi tror definitivt at Emil og Tobias har nok skapt noen flere Elverum supportere etter denne kvelden med trening!

Del denne artikkelen: