I Ringebu vil du bo i skjermende og idylliske omgivelser rett ved elven Våla. Leilighetene byr på en fin utsikt ned mot elven, og over til et av landets best bevarte landsbymiljø. Her kan du nyte det gode liv, med nærhet til det du trenger i hverdagen!

Stor byggeaktivitet på Ringebu Park!

På Ringebu Park, som ligger sentralt i Ringebu sentrum, bygges det for fullt om dagen. Ringebu Park har høy aktivitet på både boliger, carporter og for å ferdigstille infrastruktur og utomhus områdene.

Hus C begynner virkelig å ta form, og bygget er tett med takstein på plass. Med dagens fremdrift er det kun få måneder til de første kjøperne kan flytte inn i sine nye boliger i prosjektet.

De siste arbeidene med å få infrastrukturen ferdig på området er i full gang. Sist uke ble ringmur og såle til hus B ferdigstilt og allerede denne uken starter man byggingen av de 4 leilighetene i dette bygget hvor alle leilighetene er solgt.

Hver leilighet i prosjektet vil få hver sin carport, første del av carport har tatt form. Del 2 skal påbegynnes, slik at betongarbeidene er på plass før vinteren setter i gang.

Del denne artikkelen: