Endelig er vi skikkelig i gang på Favntoppen!

Etter store forsinkelser er vi endelig godt i gang på vårt nye prosjekt på Favntoppen!

Vi har ventet lenge på klarsignal fra kommunen, og for noen uker siden fikk vi endelig IG på de første på hyttene vi skal bygge.

Bekken som renner igjennom tomteområdet har stoppet utbyggingen av området i nærmere 20 måneder, men tidligere i høst fikk entreprenør av infrastruktur de nødvendige papirer på plass i forhold til å bygge ut infrastrukturen som veier, vann og avløp og EL på området. Dette arbeidet forventes ferdigstilt i løpet av januar.

Parallelt med at dette arbeidet ferdigstilles har vi vært så heldige å få starte våre arbeider og det var stor glede over å se gravemaskiner på tomtene våre for noen uker siden og i rekordfart har vi klart å gjøre betongarbeider på hele 7 av de første hyttene som hadde mulighet til adkomst via veiene de første veiene på tomtefeltet.

Tomteområdet på Favntoppen begynner for alvor å ta form og det er ingen tvil om at dette området blir helt rått mht beliggenhet og utsikt.

Interessen på Favntoppen har vært stor, og det skjønner vi med den fantastiske beliggenheten og utsikten. På Favntoppen skal vi bygge 22 moderne hytter, med gjennomtenkte planløsninger som er tilpasset de ulike tomtene.

Hafjell har i løpet av de siste årene vokst stort, og på Favntoppen har du en umiddelbar nærhet til alt fjellet har å by på. I tillegg til flere restauranter med god mat og drikke.

Vi gleder oss til fortsettelsen på dette prosjektet, og spesielt til vi endelig kan overlevere hyttene til kundene våre!

Del denne artikkelen: