Fundament Gruppen er stolt sponsor av Ragnhild Haga som har sikret seg VM plass

Foto: Bjørn Delebekk /VG/NTB

Foto: Bjørn Delebekk /VG/NTB

VM plass til Ragnhild Haga!

Vi gratulerer Ragnhild med plass i troppen til VM i Planica 2023!

Etter maksimal uflaks på sesongstarten på Beitostølen med å teste positivt på Covid-19, har Ragnhild jobbet seg tilbake.

Første renn etter sykdom var 10 km fristil under Skandinavisk Cup i Falun, hvor Ragnhild gikk inn til en 2 plass. Senere i januar var det tid for NM på Gjøvik. Ragnhild sier selv at hun visste at hun hadde presset på seg til å levere under NM for å komme seg inn i diskusjonen om VM plassene til denne øvelsen. Det gleder oss å se at Ragnhild fikk vist frem hva hun var god for på denne øvelsen.

Hun hadde gledet seg til NM helgen på Gjøvik og syntes det var veldig synd at kulda satte en stopper for 15km duathlon som skulle gått på lørdag. Allikevel kan Ragnhild Haga glede seg over NM sølv på distansen hun liker best, 10 km fri.

Med gode prestasjoner i NM på Gjøvik var Ragnhild endelig tilbake i v-cupen i helgen som var i Frankrike. Ragnhild forteller at hun er klar for å sette kursen mot VM i Planica.

– Det er veldig godt å være tilbake igjen i konkurranser og jeg gleder meg veldig til å stå på start i VM, sier Ragnhild Haga.

Ragnhild Haga hadde som mål å komme med i VM troppen, noe prestasjonene hennes i løpet av denne sesongen viser at hun fortjener. Vi i Fundamentgruppen er glade for å se at Ragnhild gjør det så bra om dagen, og at hun er tilbake på topp etter sykdom. Vi ønsker deg lykke til i VM Ragnhild!

Del denne artikkelen: