Foto: NSF

Ragnhild Haga vinner tidenes første 5-mil i verdenscupen for kvinner i Holmenkollen!

Det å vinne verdenscupens første 5-mil og ikke minst på «hjemmebane» i Kollen som et tusenvis av antall treningstimer er lagt ned i, er helt rått sier Ragnhild!

Det er stas for oss i Fundament Gruppen å følge med på det Ragnhild får til.

Selv med mye motgang i løpet av de siste årene har Ragnhild en enorm stå på vilje, og verdier som vi i Fundament Gruppen setter høyt.

Ragnhild fikk corona i november, og følte hun kom ekstremt bakpå inn til VM uttaket. Under VM var Ragnhild førstereserve, blant annet på drømmedistansen som er 10 kilometer fristil. Hun fikk ikke gå noen distanser under VM, men forteller at hun har hatt god kommunikasjon om uttak, og har heller aldri vært en bedre reserve.

Kun en uke etter hun kommer hjem fra VM som reserve, vinner hun femmila i Holmenkollen. Man kunne se at dette betydde mye for Ragnhild med fantastiske gledesscener i målområdet da hun hadde spurtet inn til seier.

– ­Å vinne tidenes første 5 mil for kvinner på hjemmebane var en mektig opplevelse. Jeg setter stor pris på all støtten fra dere i Fundament Gruppen som har hjulpet meg på min humpete vei mot 5-milsseieren i Holmenkollen! sier Ragnhild Haga.

Vi gratulerer Ragnhild med seier, og gleder oss til fortsettelsen! Vi i Fundament Gruppen er stolt sponsor!

Foto: NSF

Foto: NSF

Del denne artikkelen: