Denne uken overleveres 27 flotte leiligheter midt i Nannestad sentrum!

 Om ikke lenge er hele Smedhagen Park totalt bestående av nærmere 200 leiligheter ferdig utviklet. Denne uken er det klart for overlevering av byggetrinn 6, og vi gleder oss til å overlevere de fine leilighetene til boligkjøperne.

Gjennom alle byggetrinnene er det lagt vekt på å finne gode planløsninger og skape en enkel hverdag for de som skal bo der. Leilighetene ligger midt i sentrum av Nannestad, med nærhet til alt du trenger i hverdagen. På Smedhagen Park er det fine uteområder, og p-plass i parkeringskjeller til hver leilighet.

Siste byggetrinn på Smedhagen Park, byggetrinn 7 vil stå klart for overlevering i slutten av 2023.

Bomiljøet i Nannestad sentrum har vokst mye i løpet av de siste årene. Fundament Gruppen har regulert, prosjektert, utviklet og bygget totalt 7 leilighetsbygg som har blitt godt tatt imot på markedet.

Del denne artikkelen: