Bjerke Alléen - et nytt nabolag tar form

I løpet av denne uken overtar 27 kjøpere sine leiligheter på Bjerke Alleen trinn 2!

I løpet denne uken tar 27 fornøyde kjøpere over sine flotte leiligheter på Bjerke Alleen byggetrinn 2.

På Bjerke Alleen som består totalt 99 leiligheter er det lagt vekt på å skape energieffektive boliger. Med bergvarme som varmekilde gir det vesentlig lavere oppvarmingskostnader, og mer forutsigbare bokostnader.

Med Bjerke Alleen skapes et nytt sentrumsnært bomiljø i Maura. Maura har vokst mye de siste årene og har et godt tilbud av dagligvarebutikker og de nødvendige servicetilbud man trenger i hverdagen, og vi er sikre på at dette blir et flott sted å bo. Her kan boligkjøperne glede seg til en enkel hverdag og i tillegg til å bo sentralt har man flotte turmuligheter sommer som vinter et kort stykke unna.

Vi gleder oss til overlevering av de nye leilighetene på Bjerke Alleen!

Bjerke Alleen blir et trygt og fint sted å bo med lekre og tidsriktige leiligheter.

Er du på utkikk etter en enklere hverdag og godt sted å bo? Benytt anledningen og se på vår visningsleilighet i byggetrinn 2. Vi gleder oss til å møte deg!

Velkommen!

Del denne artikkelen: