Bytte ut enebolig med leilighet?

Ta deg tid, og involver andre

Skal du selge en bolig du har bodd i over mange år er det ofte litt følelser involvert i beslutningen. Ta deg tid, og drøft med familien hva som er viktig for deg og den fasen du er i livet. En god prat med evt. barn og annen familie kan være med å gjøre valget lettere.

Hva vil du bruke tiden din på?

Det er mye som blir enklere med å flytte fra en enebolig til en leilighet. Man slipper unna plenklipp, snømåking, og andre ting som må gjøres – du sparer rett og slett tid i hverdagen. Hva ønsker du å bruke tiden din på? Familie, venner, sosiale aktiviteter og hobbyer er viktig for mange av oss. En mer lettstelt bolig kan gi deg mer tid til det.

Hva vil du ha med deg videre?

Mindre plass krever mindre ting. Det å flytte fra hus til leilighet gjør at man må kvitte seg med ting. Hva er viktig for deg å ha med deg? Hva kan du kvitte deg med?

Gleden ved ny bolig

Det er noe spesielt ved å flytte inn i en helt ny, moderne og delikat leilighet. Du kjøper til fast, avtalt pris, og kan skape din drømmebolig uten oppussing og moderniseringsbehov. Her kan du sette ditt preg på boligen, og gjøre det til et hjem -og det er jo gleden med en ny bolig.

Ta vare på minnene

Noen synes det kan være vanskelig å si farvel til et hus man har bodd i lenge. Vårt råd er å ta vare på minnene, men se frem mot det som ligger foran deg. Nye minner skapes, og nye øyeblikk er rett rundt hjørnet. Tenk på hva man kan skape av nye opplevelser med en ny, moderne bolig.