Bjerke Alléen trinn 3

Salgsstart 17. februar kl 12:00

Tomtevisning lørdag

12. februar kl 13:00 – 15:00

BJERKE ALLÉEN

trinn 3

Bo landlig – med nærhet til alt!

Velkommen til Bjerke Alléen trinn 3!

Bjerke Alléen har en flott beliggenhet i sentrum av Maura. I gangavstand finner du en rekke servicetilbud, og i umiddelbar nærhet perfekte turmuligheter til alle årstider. I prosjektet er det lagt vekt på arkitektonisk utforming, moderne stil og god standard. Salget i trinn 1 og 2 har vært svært godt, og byggingen av begge trinnene er godt i gang.

Vær raskt ute med å melde din interesse slik at du sikrer deg din nye leilighet i Bjerke Alléen.

Bo landlig – med nærhet til alt!

Bjerke Alléen har en flott beliggenhet i sentrum av Maura, men likevel bor du landlig til med perfekte turmuligheter til alle årstider!
Å bo landlig, men likevel med nærhet til det du trenger gjør hverdagen enklere. I gangavstand fra Bjerke Allèen finner du butikk, apotek, frisør, skoler og barnehager. Ikke langt unna ligger Jessheim som er handelssentrum for Øvre Romerike, og 15 minutter nordover kommer du til Amfi Eidsvoll med 50 butikker, spisesteder og helsehus. Og ferieturen er nesten like nær som hverdagsturen, med Norges hovedflyplass bare 10 minutter unna.

Unike naturopplevelser til alle årstider!

Romeriksåsen og Nordåsen som er bygdas perler finner du i umiddelbar næhet. Her kan du gå i de samme skiløypene som har fostret mange av verdens beste skiløpere, eller finne roen ved et fiskevann en stille sommerkveld.
Sommerstid kommer du deg lett rundt fra sykkelsetet. Det er kort vei fra døra på Bjerke Alléen til gode sykkelstier der du kommer tett på elver, vann og fantastisk natur. Ønsker du å ta turskoa fatt er det flere lett tilgjengelige fotturer både i Romeriksåsen og Nordåsen. Stiene er godt merket, og byr på muligheter både for de korte og lange turene, eller om du heller vil, en mer krevende topptur.
Noe for alle året rundt!

Om leilighetene

Leiligheter fra 40 – 82 m2, moderne, med god standard, egen balkong og parkering i parkeringskjeller … Les mer

Hvorfor kjøpe nytt?

Lave omkostninger, forutsigbarhet og lavere energiutgifter er noen av grunnene som gjør å kjøpe et godt valg … Les mer

Førstegangskjøper?

Ved kontraktinngåelse i Bjerke Allèen trinn 3 før 01.04.2022 tilbyr vi deg 0,- i forskudd,
alt oppgjør betaler du .… Les mer

VELKOMMEN TIL VISNING!

Neste visning er:

Lørdag 12. februar

kl 13:00 – 15:00

MELD DIN INTERESSE    KONTAKT

    Fundament Gruppen AS
    Tlf: 400 01 586
    E-post: post@fundamentgruppen.no