Bo trygt, godt og enkelt på Bjerke Alléen

På Bjerke Alléen bor du stille og rolig, men likevel tett på alt du trenger i hverdagen. Med nærhet til bussholdeplass rett utenfor leiligheten, Jessheim By, flyplassen og naturskjønne omgivelser i marka, er Bjerke Alleén stedet for deg som ser etter en balanse mellom det landlige og det sentrale.

Endelig står Bjerke Alléen ferdig og hele 99 boliger er bygget for å imøtekomme de ulike behovene på markedet. Mange har allerede funnet sin drømmebolig, enten det er som førstegangs boligkjøper eller for en mer effektiv bohverdag i møte med travle livsstiler eller for å tilpasse seg en enklere hverdag fri for bekymringer som vedlikehold av hage og snørydding.

Fordelene med å bo på Bjerke Alléen er mange. Her har alle beboere sin egen parkeringsplass i kjelleren, egen balkong med gode solforhold og ikke minst gir den integrerte varmekilden fra grunnen på Bjerke Alleen en forutsigbar hverdag når det gjelder bokostnader.

Er du en av de som fortsatt tenker at Bjerke Alléen kan være ditt neste sted å investere i din bolig har vi fortsatt noen flotte leiligheter igjen! Ta kontakt med oss så får du din private visning med en av oss!

Les mer om fordelene ved å kjøpe leilighet på Bjerke Alléen

Trygghetsgaranti på Bjerke Alléen – Muligheten til å sikre ditt neste hjem!

For at boligprosessen skal være en positiv opplevelse for våre kunder, søker vi aktivt etter løsninger som kan redusere stress og usikkerhet. Derfor tilbyr vi på Bjerke Alléen en trygghetsgaranti, utformet for å gi deg muligheten til å sikre deg ditt drømmehjem!

Vår trygghetsgaranti gir deg friheten til å trekke deg fra boligkjøpet dersom du ikke har lykkes med å selge din nåværende bolig innen 1. juni 2024. Dette gir deg en ekstra sikkerhet og trygghet i prosessen med å ta steget inn i din nye drømmebolig!

Angreretten forutsetter at det er forsøkt å selge egen bolig, dvs. at det må foreligge en gyldig oppdragsavtale med en eiendomsmegler, samt at boligen har vært markedsført og hatt visninger. Videre må det avtales en markedsverdi for kjøpers bolig av eiendomsmegler og dersom kjøper får bud på minimum denne prisen bortfaller angreretten.

Ta skrittet mot ditt drømmehjem med trygghet, vel vitende om at vi støtter deg gjennom hele reisen!

Grønt lån – Bærekraftig Finansiering for Ditt Fremtidige Hjem på Bjerke Alléen

Nye boliger i dag er bygget med strenge krav til energieffektivitet og miljøhensyn. En investering i nybygg er derfor ofte økonomisk gunstig. På Bjerke Alléen har vi sammen med våre entreprenører vært bevisst på å finne smarte og miljøvennlige løsninger. Vi har valgt å ta i brukt bergvarme på Bjerke Alléen. Dette er med på å skape et lunt og behagelig inneklima. For deg betyr det at oppvarmingskostnadene normalt blir lavere sammenlignet med brukt bolig.

Ved å kjøpe bolig på Bjerke Alléen får du muligheten til å sikre deg grønt boliglån, som styrker de økonomiske fordelene ved investering av nytt hjem!

Naturopplevelser på Bjerke Alléen!

Oppdag naturen rett utenfor ditt hjem! Gjør deg klar for fantastiske opplevelser for både store og små. Maura byr på muligheter for både langrenn i Nordåsen og alpint i Åslia! På sommeren kan du nyte fine turområder. – Vi tror på at aktivitet og frisk luft er med på å skape en bedre hverdag!

Velkommen til et enklere liv på Bjerke Alléen

På Bjerke Alléen er alt lagt til rette for at du skal trives i din nye bolig! Kun et steinkast unna ligger dagligvare og butikker som du måtte trenge i hverdagen!

Her slipper du å tenke på snømåking både av gårdsplass og bil! Hver leilighet på Bjerke Alléen inkluderer en garasjeplass i parkeringskjeller. Dette gir muligheten til å parkere bilen uten bekymringer for snømåking, slik at du slipper å bruke tid på dette i en allerede hektisk hverdag! Du kan enkelt kjøre ut av garasjen til en ryddet gårdsplass, og nyte ekstra luksus i din nye bolig!

Energieffektive boliger på Bjerke Alléen– Et bærekraftig hjem med forutsigbare bokostnader!

På Bjerke Alléen kan du senke skuldrene og være sikker på forutsigbare bokostnader! Våre nye boliger er utviklet i samsvar med strenge krav og retningslinjer til energieffektivitet og miljøhensyn!. Løsningen vi har tatt i bruk for å skape et lunt og behagelig inneklima er bergvarme. For deg betyr det at oppvarmingskostnadene normalt blir lavere sammenlignet med brukt bolig.

Ta det første skrittet mot din nye tilværelse og oppdag gleden av å bo på Bjerke Alléen!

Om leilighetene

Bjerke Alleen består av 4 byggetrinn, moderne, med god standard, egen balkong og parkering i parkeringskjeller … Les mer

Hvorfor kjøpe nytt?

Lave omkostninger, forutsigbarhet og lavere energiutgifter er noen av grunnene som gjør å kjøpe et godt valg … Les mer

IMG_7286
IMG_7281
IMG_7269
IMG_7268
IMG_7259
IMG_7254
IMG_7243
IMG_7235
IMG_7225
IMG_7217
IMG_7215
IMG_7201
IMG_7182
IMG_7177
IMG_7164
IMG_7157
IMG_7155
IMG_7151
IMG_7147
IMG_7136
IMG_7123
IMG_7116
_DSC6456
previous arrow
next arrow

MELD DIN INTERESSE