fbpx
Bjerke Alléen 42022-12-08T11:51:48+01:00

BJERKE ALLÉEN

trinn 4

Bo godt – med nærhet til alt!

BJERKE ALLEN TRINN 4

Prosjektet er en salgssuksess med over 80 solgte leiligheter så langt fordelt på fire byggetrinn. Det er fortsatt noen få leiligheter igjen, og  i dette byggetrinnet er det noen flotte leiligheter du kan velge blant i boligvelgeren.

Bjerke Alléen ligger sentralt til i Maura, Nannestad. Det er moderne energieffektive leiligheter og flotte bygg. Kort vei til Gardermoen, og  alt av servicetilbud i umiddelbar gangavstand. Her vil du trives.

Vær raskt ute med å melde din interesse slik at du sikrer deg din nye leilighet i Bjerke Alléen!

Moderne stil og gode planløsninger!

På Bjerke Allèen er det lagt vekt på god arkitektonisk utforming, moderne stil og gjennomarbeidede, gode planløsninger.

Leilighetene er fra 40 – 120 m2 , og alle leilighetene får egen terrasse/balkong. Badene har en moderne stil med fliser i en delikat gråtone på gulvet, veggene og i dusjnisjen.

Kjøkkenet leveres i grå utførelse fra en anerkjent leverandør og integrerte hvitevarer er inkludert. Alle leilighetene har parkering i parkeringskjeller, heis og trappefri adkomst.

Bo landlig – med nærhet til alt!

Bjerke Alléen har en flott beliggenhet i sentrum av Maura, men likevel bor du landlig til med perfekte turmuligheter til alle årstider!
Å bo landlig, men likevel med nærhet til det du trenger gjør hverdagen enklere. I gangavstand fra Bjerke Allèen finner du butikk, apotek, frisør, skoler og barnehager. Ikke langt unna ligger Jessheim som er handelssentrum for Øvre Romerike, og 15 minutter nordover kommer du til Amfi Eidsvoll med 50 butikker, spisesteder og helsehus. Og ferieturen er nesten like nær som hverdagsturen, med Norges hovedflyplass bare 10 minutter unna.

Unike naturopplevelser til alle årstider!

Romeriksåsen og Nordåsen som er bygdas perler finner du i umiddelbar næhet. Her kan du gå i de samme skiløypene som har fostret mange av verdens beste skiløpere, eller finne roen ved et fiskevann en stille sommerkveld.
Sommerstid kommer du deg lett rundt fra sykkelsetet. Det er kort vei fra døra på Bjerke Alléen til gode sykkelstier der du kommer tett på elver, vann og fantastisk natur. Ønsker du å ta turskoa fatt er det flere lett tilgjengelige fotturer både i Romeriksåsen og Nordåsen. Stiene er godt merket, og byr på muligheter både for de korte og lange turene, eller om du heller vil, en mer krevende topptur.
Noe for alle året rundt!

Om leilighetene

Leiligheter fra 40 – 120 m2, moderne, med god standard, egen balkong og parkering i parkeringskjeller … Les mer

Hvorfor kjøpe nytt?

Lave omkostninger, forutsigbarhet og lavere energiutgifter er noen av grunnene som gjør å kjøpe et godt valg … Les mer

MELD DIN INTERESSE    Bjerke Alléen fortsetter å ta form!

    Med Bjerke Alleen skaper vi et nytt og spennende bomiljø sentralt på Maura. Tidligere i høst leverte vi første byggetrinn i dette populære prosjektet.

    Go to Top