fbpx
Bjerkealleen skisse2021-09-28T15:52:22+02:00

Bjerke Alléen

Salget har vært fantastisk og byggingen er i gang, men det er fortsatt mulig å sikre seg en av de flotte leilighetene i Bjerke Alléen. Leilighetene har moderne utforming, sørvendte balkonger, parkering og bod i parkeringskjeller med heis. I parkeringskjelleren finner du også en felles smørebod. Her er det bare å spenne på seg skiene og benytte seg av de fantastiske mulighetene Romeriksåsen og Nordåsen har å by på. Gangavstand til “alt” og Gardermoen er 10 minutter unna.
Se ledige leiligheter her:

Loading...

Oppfyll leilighetsdrømmen

Bjerke Alléen får en flott beliggenhet i sentrum av Maura, og består så langt av trinn 1 og trinn 2. Her har vi lagt vekt på god arkitetktonisk utforming, og alle leilighetene har sørvendte balkonger og parkeringsplass i parkeringskjeller. Bjerke Alléen får et bredt spekter av leiligheter fra 40 – 82 kvm. Alle leilighetene har moderne stil med grått kjøkken, flislagte bad med grå flis på gulv og vegger, vegghengte toaletter og dusjvegger i glass.

Bjerke Alléen gir deg en eklere hverdag hvor du kan glemme snømåking, plenklipping og finne roen i landlige og naturskjønne omgivleser. Utbygger har gjort avtale om løypekjøring slik at skiløypene starter rett utenfor døra, og i parkeringskjelleren vil det være et felles smørerom.

Du kan fortsatt finne din drømmeleilighet i Bjerke Alléen. Vi har et utvalg av moderne leiligheter for deg som ønsker å bo sentralt men landlig på Maura.

Pris

Fra: 1.990.000,-

Antall rom

2 – 4 rom

Areal

40 – 82 kvm

Innflytting

2022

Aktuelt

Smedhagen park overlevering

Denne uken er det klart for overlevering av byggetrinn 6, og vi gleder oss til å overlevere de fine leilighetene til boligkjøperne.

Området

I Bjerke Alléen på Maura bor du landlig, men likevel sentralt noe som gjør hverdagen enklere. Her er det nærhet til butikk, apotek, frisør, skoler og barnehager.
Maura byr også på nærhet til Norges hovedflyplass som ligger bare 10 minutter unna. Enkelt for deg som reiser mye om det er i jobb eller fritid. I nærheten har du også Jessheim som er handelssentrum for Øvre Romerike og Amfi Eidsvoll med over 50 butikker, spisesteder og helsehus.

Romeriksåsen og Nordåsen som er bygdas perler har du i umiddelbar nærhet. Her får du helt unike naturopplevelser til alle årstider. Her kan du gå i de samme skiløypene som har fostret mange av verdens beste skiløpere, eller finne roen ved et fiskevann en stille sommerkveld.

Buss

100 meter

Kiwi Maura

300 meter

Barnehage

700 meter

Maura skole

800 meter

VELKOMMEN TIL VISNING!

Neste visning er:

6. oktober kl 17.00 – 17.45

[wpgmza id=”8″]

Interessert i Bjerke Alléen?

Meld interesse ved å fylle ut kontaktskjemaet under, så holder vi deg oppdatert på prosjektet.

  SALGSSUKSESS!

  60% solgt ved salgsstart

  Bjerke Allèen ligger midt i Maura med gangavstand til skoler, barnehager og butikker. På bare 10 minutter er du på Gardemoen, og 15 minutter unna er Jessheim som er handelssentrum i Øvre Romerike.

  Leilighetene ligger fint til i forhold til de fantastiske mulighetene Romeriksåsen og Nordåsen har å by på. Her er det gode turmuligheter, gode sykkelruter og fiskemuligheter.

  Byggetrinn 1 er snart utsolgt, og vi er glade for å kunne lansere byggetrinn 2. Leilighetene er mellom 40 og 80 kvm med sørvendte balkonger. Noen av endeleilighetene får i tillegg vestvendte balkonger. Parkering, bod og felles smørebod i parkeringskjeller med heis.

  Ønsker du å bo i leiligheter i god kvalitet med godt gjennomarbeidet planløsninger i moderne stil? Vær da raskt ute med å melde din interesse slik at du kan du sikre deg din nye leilighet på Bjerke Allèen.

  Visning

  Du er velkommen til å kontakte vår megler, Cathrine Gundersen i EiendomsMegler1, for å avtale tid for en privat visning. Hun kan gi deg en grundig innføring i prosjektet.

  Cathrine Gundersen
  Eiendomsmegler

  +47 456 13 442
  cathrine.gundersen@em1oav.no

  Interessert i Bjerke Alléen?

  Meld interesse ved å fylle ut kontaktskjemaet under, så holder vi deg oppdatert på prosjektet.

   Go to Top