fbpx
Dummy2022-12-08T14:24:41+01:00

FINN DIN NYE BOLIG I DAG!

Boliger til salgs

Fundament Gruppen AS utvikler og bygger boliger og fritidsboliger på det sentrale Østlandet. Selskapet ble etablert i 2006 og har lang erfaring med hele verdikjeden fra regulering av råtomter til et nøkkelferdig produkt levert til bolig og fritidsbolig kjøpere.
Selskapet har vokst betydelig siste årene og har god egenkapital. Tomtereserven i dag er betydelig og på ca 2,5 milliarder NOK.

Med kunden i fokus gjennom hele verdikjeden skal vi være det lille ekstra for våre kunder!

Mer om selskapet

Aktuelle prosjekter

SE ALLE BOLIGER
SE ALLE FRITIDSBOLIGER

Smart energibruk gir
lavere kostnader i Bjerke Alléen

Les mer

Hvorfor kjøpe nytt
– Fire gode grunner

Les mer

Nyheter

VM plass til Ragnhild Haga!

Fundament Gruppen er stolt sponsor av Ragnhild Haga som nå har sikret seg plass i VM-troppen til Planica 2023!

Endelig er Favntoppen i gang!

Etter store forsinkelser er vi endelig godt i gang på vårt nye prosjekt på Favntoppen! Vi har ventet lenge på klarsignal fra kommunen, og for noen uker siden fikk vi endelig IG på de første på hyttene vi skal bygge.

Storvegen 49 reiser seg!

De siste ukene har det vært stor aktivitet på byggeplassen i Trysil. Det gleder oss å se at bygget begynner å ta form, og nå kan boligkjøperne på Storvegen 49 begynne å glede seg til å flytte inn i sin nye bolig!

Bjerke Alléen fortsetter å ta form!

Med Bjerke Alleen skaper vi et nytt og spennende bomiljø sentralt på Maura. Tidligere i høst leverte vi første byggetrinn i dette populære prosjektet.

Stor byggeaktivitet på Ringebu Park

På Ringebu Park bygges det for fullt om dagen. Ringebu Park har høy aktivitet på både boliger, carporter og for å ferdigstille infrastruktur og utomhus områdene.

Fundament Gruppen sponser Ragnhild Haga

Vi gleder oss veldig over at Ragnhild igjen er tilbake på landslaget, og er veldig glade for å kunne være med og følge Ragnhild tett på hennes videre satsning ved å gå inn som sponsor.

Fundament Gruppen “Goes Platinum”!

Kalle Björkmann, markedsansvarlig i Elverum Håndball, sammen med  Terje Gjeisklid og Cato Åslie i Fundament Gruppen, gleder seg nå over at Fundament Gruppen tar steget opp til platinapartner.

SE ALLE ARTIKLER
Go to Top