Storsteinlia F6

Nå lanseres seks helt unike og eksklusive Chalet hytter med høy standard i laftet tømmer.
Hyttene ligger på flott skrånende tomt og er på 154 m2 med innlagt bergvarme for forutsigbare oppvarmingskostnader og eksklusive materialvalg.

 • 6 fantastiske laftehytter med høy standard
 • Bergvarme i plan 1 og plan 2
 • God planløsning, og med helt unik takhøyde i plan 2
 • Moderne stil med grå fargetoner i tak, vegg og gulv, dempet sort farge på vinduer, kjøkken og gjennomgående grå/sorte detaljer på øvrig leveranse
 • Eksklusiv kjøkkeninnredning fra HTH eller Sigdal med hvitevarer inkludert
 • Fantastisk flott og moderne peis av merket RAIS 3.
 • Upåklagelige solforhold i fint trappet terreng
 • EL-bil lader
 • Gode planløsninger med store stue-/kjøkkenrom
 • Familievennlig område
 • Ski inn- ski ut til tilfartsløype
 • Utsikt mot Synnfjell, fakkelmannen og Lågen
 • Tilknyttet et av Norges største og mest allsidige alpinanlegg
 • Tilknyttet Norges mest populære langrennsnett
 • 19 sykkelstier på sommeren med totalt 25 kilometer sti.

Fundamentgruppen har lang erfaring med å bygge laftede hytter og Chalet hytter med høy standard.

De 6 unike laftede Chalet hyttene på felt F6 får stor glassfasade mot sør og vest og en takhøyde i plan 2 som bare må oppleves!

Med gjennomgående høy standard og eksklusive materialvalg med blant annet bergvarme i plan 1 og plan 2, er du sikret forutsigbare oppvarmingskostnader. Utover dette leveres hytta med sorte detaljer på EL, sanitæranlegg og ikke minst kjøkken.

Hytta byr på hele 5 soverom og 2 bad!

Første etasje består av en romslig hall med en flott eiketrapp med glassrekkverk, som tar deg opp til hyttas hovedetasje.

Plan 1 har rikelig med plass, og i hallen har du blant annet  plass til garderobe. I plan 1 finner du også to av hyttas totalt 5 soverom og hyttas nydelig hovedbad med en tilhørende badstu.

Her har du også stor skibod med god plass til både skioppbevaring og smørebenk, romslig vaskerom med plass til innredning og en teknisk bod med mer oppbevaringsplass.

I hyttas hovedetasje blir du møtt av et romslig og lekkert kjøkken fra Sigdal/HTH. I forlengelse av kjøkkenet har vi tegnet inn en stor stue med naturlig skille mellom spisebord og sofa/loung avdeling.

Hele fasaden på stuene er bare vinduer fra gulv til tak, så her kan man nyte «naturen innendørs», i tillegg til et fantastisk lys.

Både mens man spiser, eller slapper av i sofaen, kan man nyte flammene fra den fantastiske peisen som er plassert midt i rommet.

I hovedplanet finner du hyttas to store og romslige soverom der mastersoverommet har tilhørende bad.

Gulv i gang, bad, skibod og vaskerom blir levert med lekre fliser i 60×60 /30×60 og stue/kjøkken og soverom blir levert med en flott enstavs eikeparkett.

Bad leveres med baderomsinnredning med sorte detaljer fra anerkjent leverandør. Nydelig trapp leveres med eiketrinn og glassrekkverk.

Innerveggene leveres i tømmer og panel i tørre rom og bad blir flislagt i dusjnisje og rundt toalettkasse.

For at du skal få drømmehytta akkurat slik du ønsker er det lagt opp til gode muligheter av standardleveransen og eventuelle tilvalg.

BELIGGENHET

Beliggenheten rett nedenfor Panorama feltet på sørsiden av Hafjell byr på ski/in og ut til alpinanlegget og skisporet rett utenfor døren som gir muligheter for flotte skiturer i lunt terreng. Utsikten mot sør, vest og nord byr på fint utsyn mot fjellheimen, Fakkelmannen og ned i dalen og Lågen.

Området har de siste årene vært under stor utvikling og har fått mange hundre nye fritidsboliger. Som ett av få områder er dette nå klart til en videre utvikling de neste årene og mange vil få sine drømmer om fritidsboliger i Hafjell realisert nettopp her. Fra området er det kort kjøretur til både Gaisatova og Ilsetra med både butikk, restauranter og afterski.

Favn-Chalet_interior_second-floor_tz2
Favn-Chalet_interior_second-floor_tz2
Favn-Chalet_interior_living-room_tz2(1)dop
Favn-Chalet_interior_living-room_tz2(2-4)
Favn-Chalet_interior_bedroom-
Favn-Chalet_interior_bathroom-sauna_tz3(1)-в1.-(1)
previous arrow
next arrow

Meld interesse for Storsteinlia F6

*Fullt navn:

*E-post:

*Telefon:

Kommentar: