GLOMMA PARK

Glomma Park – unik mulighet!

Midt i Elverum sentrum planlegger vi et nytt og unikt leilighetsprosjekt. Her vil du leve tett på byen, men likevel oppnå kvaliteter som fantastisk utsikt, nærhet til Glomma og turmuligheter rett utenfor døren.

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på prosjektet.

Leilighetene

Leilighetsbyggene er skissert med 6 etasjer og det blir lagt vekt på at man skal treffe et stort spekter av behov for boliger for folk flest.
Planløsninger og leilighetsmiksen er ikke planlagt på detalj, men man ser for seg at det blir leiligheter fra ca. 38 til 150 kvm fordelt på tre blokker med totalt 93 leiligheter.
I tillegg til unike leiligheter ser man på en ytterligere utnyttelse av tomten mot vest og her ser man på helt unik funkis inspirerte Town House boliger med fantastisk beliggenhet og solrike uteområdet. Planløsninger og størrelser på disse er ikke klare enda, men ser ut til å bli fra ca. 80 opp til 150 kvm.

Elverum – en by i vekst!

Elverum ligger midt i Innlandet, og er innfallsporten til Østerdalen. Byen har varierte arbeidsplasser, et bra skoletilbud, høyskole, sykehus og flere industribedrifter. Sentrum har mye å by på – et byliv med butikker, restauranter og utesteder for enhver smak. Gjennom året arrangeres det flere store kulturarrangement i Elverum som Jakt og Fiskedagene, Festspillene, Elverumsdagene og Grundsetmartn. Idretten står sterkt i Elverum, med håndballaget Elverum Håndball i spissen.

MELD DIN INTERESSE


    KONTAKT

    Fundament Gruppen AS
    Mobil: 400 01 586
    E-post: post@fundamentgruppen.no