Maura – Bo landlig, men likevel sentralt

Maura, er et tettsted i Nannestad som stadig flere slår seg ned. Tettstedet ligger landlig til, og har flotte turområder rett utenfor døren. Samtidig er det kort veg til handelssentrumet på Øvre Romerike, Jessheim. Bjerke Alléen ligger sentralt til i Maura, og du finner det du trenger av butikker, apotek, skoler og barnehager like i nærheten av våre flotte leiligheter. Med andre ord har du mange valgmuligheter i hverdagen, og kort reisevei til større handelssentrum om du vil det.

I Nannestad er det også mange nye arbeidsplasser under etablering i den nye industriparken som ligger tett opp mot Gardermoen. Mulighetene for å bo nært på en fremtidig arbeidsplass er dermed også et pre ved å se til Bjerke Alléen.

For den frilutsinteresserte ligger Romeriksåsen og Nordåsen som fristende friområder like i nærheten. Her er det fantastisk turterreng, skiløyper om vinteren, og fiskevann om sommeren. I området er det også flotte sykkelopplevelser om sommeren på flotte skogsstier hvor du kommer tett på flott natur. Her er det noe for alle året rundt.