Ditt nye hjem!

Nydal Park består av leiligheter fra 40 – 70 kvm. Felles for alle leilighetene er at de har gjennomtenkte planløsninger med god arealutnyttelse. Her skal du føle deg hjemme enten du flytter inn i din første egne bolig, eller bytter ut eneboligen med en lettstelt leilighet. Det er en egen følelse og flytte inn i en helt ny leilighet hvor alt er nytt og friskt!

Om leilighetene

Nydal Park vil få et pent arkitektonisk utrykk med en moderne og gjennomført stil. Leilighetene har gjennomtenkte og gode planløsninger, med god standard på materialvalg og innredninger. Det leveres heis fra parkeringskjeller til øverste etasje. Dette gir trappefri adkomst til alle leilighetsplan. Alle leilighetene kommer med egen balkong/terrasse mot sørvest. Det blir levert vannbåren varme og balansert ventilasjon i alle leiligheter med avtrekk fra våtrom, WC og kjøkken. Oppgang og fellesarealer vil få et tiltalende og representativ preg med flislagte gulv og malte flater. Her kan du føle deg hjemme!

Kjøkken

Kjøkken er en viktig del av hjemmet. Som standard i Nydal Park leveres kjøkken fra anerkjent leverandør i grå farge, med slette fronter, håndtak i stål og med demping på skuffer og skap. Integrerte hvitevarer som komfyr, induksjon koketopp og oppvaskmaskin inngår i kjøkkenleveransen. På gulvet legges parkett i hvitlasert eik med tilhørende gulvlister.

Bad

På badet leveres downlights i taket, og vannbåren varme i gulvet. Gulvet har keramiske fliser i grått, og på veggene grå Fibo baderomsplater med flismønster. Baderomsinnredningen har heldekkende vask i porselen/kompositt, underskap med glatte, hvite dører. Speilskap med belysning og stikkontakt over servant. Vegghengt toalett, og dusjhjørne med glassdører. Badet vil også ha opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

2-roms

Leilighetene har funksjonelle og effektive planløsninger med åpen stue/kjøkkenløsning og gode innredningsmuligheter.

Fra stuen er det utgang til sørvestvendt balkong eller terrasse. Soverommet har plass for dobbeltseng. Leilighetene har parkeringsplass, samt sportsbod i parkeringskjeller med heis.

3-roms

Funksjonalitet og god planløsning er felles for alle 3-roms leilighetene. Her er det utgang til solrik balkong eller terrasse fra den åpne stue/kjøkkenløsningen.

To soverom gir plass til en familie, gjester eller kontorplass. Alle leilighetene har bod, i tillegg til sportsboden som følger med leiligheten sammen med parkeringsplassen i parkeringskjelleren.

Parkering

Nydal Park har parkering i parkeringskjeller med heis, som gir alle etasjene trappefri adkomst.

Det medfølger 1 stk bod, og 1 stk parkeringsplass i parkeringskjeller med unntak av leilighet A105, A103, B102 og B103 som har parkering ute på bakkeplan. El-bil ladestasjon kan bestilles som tilvalg.

MELD DIN INTERESSE  KONTAKT

  Madelen Nordli
  Fundament Gruppen AS
  Mobil: 401 00 390
  E-post: madelen@fundamentgruppen.no

  KONTAKT

  Madelen Nordli
  Fundament Gruppen AS
  Mobil: 401 00 390
  E-post: madelen@fundamentgruppen.no