Ditt nye hjem!

I Ringebu Park er det lagt vekt på å bevare trehusbebyggelsen fra sentrum med arkitektonisk utforming, arealeffektive planløsninger og gode materialvalg. Prosjektet har en unik beliggenhet med flott utsikt mot elva og sentrum. Prosjektet består av 12 leiligheter fordelt på tre bygg, med størrelser fra 68 til 83m2. Alle med balkong/terrasse mot vest og egen carport. 

Om leilighetene

Ringebu Park vil få et pent arkitektonisk utrykk med et moderne og gjennomført stil. Leilighetene har gjennomtenkte og gode planløsninger, med god standard på materialvalg og innredninger. Alle leiligheter har vestvendt balkong/terrasse, og parkering i carport med sportsbod.

Kjøkken

Kjøkken er en viktig del av hjemmet. Som standard i Ringebu Park leveres kjøkken fra anerkjent leverandør i grå farge, med slette fronter, håndtak i stål og med demping på skuffer og skap. Integrerte hvitevarer inngår i kjøkkenleveransen. På gulvet legges parkett i hvitlasert eik med tilhørende gulvlister.

Bad

På badet leveres downlights i taket, og varme i gulvet. Gulv har keramiske fliser i grått. Baderomsinnredningen har heldekkende vask i porselen/kompositt, underskap med glatte fronter. Speil med belysning og stikkontakt over servant. Vegghengt toalett, og dusjhjørne med glassdører. Badet vil også ha opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Det vil være mulighet for å gjøre egne tilvalg/endringer på bad.

3-roms

Funksjonalitet og god planløsning er felles for alle 3-roms leilighetene. Her er det utgang til balkongen fra den åpne stue/kjøkkenløsningen.

Fra stuen er det utgang til balkong. Leiligheten har kjøkken i moderne stil i grå utførelse fra anerkjent leverandør. Badet er også i grått, med lekre, sorte detaljer.

4-roms

Leilighetene har funksjonelle og effektive planløsninger med åpen stue/kjøkkenløsning med gode innredningsmuligheter.

Tre soverom gir god plass til en familie, gjester eller kontorplass dersom du trenger det. Utgang fra den åpne stue/kjøkkenløsningen og ut på romslig terrasse/balkong. Moderne kjøkken i grått, med integrerte hvitevarer og lekkert, moderne bad med detaljer i sort.

Meld interesse for Ringebu Park:

*Fullt navn:

*E-post:

*Telefon:

Kommentar:

Ved å sende inn skjema godtar jeg å bli kontaktet i samtykke med avtale om personvern.