fbpx
Om Nydal Park2023-01-16T10:32:25+01:00

Alt du vil ha

Leilighetene i byggetrinn 3 er tilrettelagt med moderne, kompakte, men luftige planløsninger. Løsningene som er valgt gir en opplevd bokvalitet, og med delikate standardleveranser. Vil du oppgradere? Ja, da er ikke det noe problem for tilvalg kan du selvsagt gjøre for kjøkken, bad, gulv og fargerpalett.

Vi har lagt vekt på livskvalitet for de som ønsker å bo i Nydal Park. Leilighetene er utformet så de får gode solforhold, terrasser som kan nytes på fine, solfylte dager og med energieffektive løsninger.

Plasser bilen i parkeringskjelleren, ta heisen opp og lukk opp døren til din unike bolig.

Sentralt og alle tilbud

Nydal Park er lokalisert nært til Brumunddal og Hamar, og ligger midt i et område i vekst. Det er gangavstand til skoler, barnehager, turstier, idrettsanlegg og matbutikk, og ønsker du gode kjøttboller kan du nyte de på IKEA som ligger like ved.

Turmulighetene i nærområdet inviterer til gode opplevelser langs sykkelstiene langs Mjøsa. Vil du ha deg en kopp kaffe og et wienerbrød på turen er det serveringssteder som tilbyr det. Vil du heller klatre litt kan du finne topper som Høsbjøråsen som kan skilte med en flott utsikt over Norges største innsjø. Her er det med andre ord utallige muligheter til å skape det gode liv.

Nydal – et område i vekst!

Ringsaker og Nydal Park er populært og i vekst. De siste årene har veksten på næringsområdet rundt Nydal vært stor. Den sentrale beliggenheten ved E6, og kort reisevei fra både Hamar og Brumunddal har gjort området mer og mer attraktivt, og mange har fått sin nye arbeidsplass her.
Denne utviklingen gjorde at vi så store muligheter med å starte boligutvikling på vårt område, Nydal Park. Den flotte beliggenheten, godt tilbaketrukket fra både E6 næringsområdene har blitt meget godt mottatt. Fra de første 28 leilighetene i byggetrinn 1 stod ferdig i 2020 har vi jobbet fortløpende med videre utvikling av vårt område. Andre aktører er også med på utviklingen, og området rundt Nydal får som flere andre områder i Ringsaker, en stor tilflytting.

Vi er stolte av å få være med å utvikle Nydal videre de neste årene!

INTERESSERT I NYDAL PARK?
Registrer deg her for å bli holdt løpende oppdatert om prosjektet:

*Fullt navn:

*E-post:

*Telefon:

Kommentar:

Aktuelt – Nydal Park:

Snart kommer neste salgstrinn!

Vi gleder oss til å snart legge ut salgstrinn 3 i Nydal Park, som er i ferd med å bli et godt etablert bomiljø i et område i sterk vekst

Innflytting i Nydal Park

Å ta steget fra enebolig til leilighet kan være litt krevende for noen, men når man velger å gjøre det er gjerne gleden umiddelbar.

Go to Top