Bo midt i hjertet av Ringebu

Et lokalsamfunn skapes av de som bor der, nabolaget og de øvrige omgivelser. Vi er stolte av å bidra med Ringebu Park sine 12 nye leiligheter i sentrum av Ringebu. Leilighetene er under oppføring, og her finner du fortsatt noen ledige leiligheter på både 68 og 83 m2. De nye leilighetene på Ringebu Park har gode planløsninger og moderne stil, og det er lagt opp til at du skal få en enklere hverdag ved å bli en del av sameiet hvor alt er lagt til rette for fellesarealene på området.

Landsbyfølelsen i fokus

Ringebu erklærte seg som landsby i 2010 – eller et lite, men levende sentrum der folk skal trives. Det lever de opp til, og det har også stått i sentrum for bolystprosjektet. Et prosjekt hvor målet var å bygge opp under det positive med å bo i Ringebu – en kommune med flott natur, et godt oppvekstmiljø for barn, mye frivillighet og kulturtilbud, og tanken om å løfte opp det gode liv. Midt i sentrum av dette utvikler nå Fundament Gruppen nye boliger.

Hva får du?

Ved å kjøpe en ny bolig kan du flytte rett inn i en ny, fresh bolig uten oppussingsbehov, med moderne løsninger, et flott kjøkken og du bor i sentrum, noe mange synes er deilig og fritt. Undersøkelser gjort av kommunen i forbindelse med arbeidet med Bolystsøknaden i 2014 viste at mange yngre førstegangsetablerer og voksne som vil selge eneboligen ønsker å flytte til sentrum og bo i sentrum med de tilbudene det gir. Den muligheten får man med en bolig i Ringebu Park.

Andre fordeler

Når du kjøper en helt ny bolig er det greit å vite at du sparer noen kroner ved kun betale dokumentavgift av tomteverdien i stedet for hele kjøpesummen som første beboer. Du har en reklamasjonsrett på 5 år, og du får en bolig som er oppført etter de siste gjeldende tekniske krav. Det reduserer energikostnadene dine, og du kjøper boligen til fast pris fremfor en budrunde. Forutsigbart, trygt og enkelt.

Meld interesse for Ringebu Park:

*Fullt navn:

*E-post:

*Telefon:

Kommentar:

Ved å sende inn skjema godtar jeg å bli kontaktet i samtykke med avtale om personvern.