Nye og hyggelige leiligheter i Ringebu!

Kjøper du en leilighet i Ringebu Park er du omgitt av skogen, elva og fjellet som gir mulighet for optimale naturopplevelser året rundt. Kvitfjell og Venabygdfjellet ligger kun en kort kjøretur unna, og landsbyen Ringebu ligger rett utenfor døra. Her kan fritiden nytes enkelt i en ny og hyggelig leilighet.

Leilighetene er fra 68 til 83 m2 med arealeffektive planløsninger.

Leilighetene har en romslig og åpen stue/kjøkken løsning med gode innredningsmuligheter. Spiseplassen ligger fint til like ved kjøkkeninnredningen, og har god plass til et spisebord med plass til mange.

Stuedelen ligger delvis tilbaketrukket i den åpne løsningen, og midt mellom stue og kjøkken er det en peisovn for «hytte» kosen etter lange dager ute.

Kjøkkenet er moderne i grå utførelse fra anerkjent leverandør med integrerte hvitevarer.

Gangen er stor, delvis flislagt, og sammen med en innvendig bod er det rikelig med plass for oppbevaring.  Soverommene er lyse og fine, og badet er delikat i grått med lekre sorte detaljer.

Leiligheten har romslig terrasse eller balkong med utsikt mot sør og vest, mot elva og ikke minst mot sentrum av landets best bevarte landsbymiljø. Utomhus er det hyggelige grøntarealer og leiligheten disponerer egen parkeringsplass i carport og utvendig bod.

Landsbyen Ringebu – det attraktive midtpunktet i Gudbrandsdalen!

Ringebu er omgitt av skogen, elva og fjellet som gir mulighet for optimale naturopplevelser året rundt.
Fjelldestinasjonene Venabygdsfjellet og Kvitfjell ligger en kort kjøretur unna sentrum, og byr på natur, sports- og friluftsopplevelser i særklasse.

Bare en kort spasertur fra leilighetene ligger sentrum i Ringebu som er nasjonalt anerkjent som et av landets best bevarte landsbymiljø med trivelige uterom, møteplasser og et hyggelig sentrum fylt med smaker, varer, kunst og opplevelser.
Her finner du et utvalg av lokale nisjebutikker med god, gammeldags personlig service og ekspertise.
Annis Pølsemakeri er en anerkjent publikumsfavoritt med sine lokalproduserte kjøttprodukter og gode utvalg av andre lokale matvarer.
Hver lørdag i sommeråret forvandles gågata til Gudbrandsdalens markedsplass hvor det er aktiviteter både for store og små.

Fine skidager i Kvitfjell

Kun 15 minutter fra Ringebu ligger Kvitfjell. Her får du det beste av skikjøring uansett nivå og ferdigheter. Her ligger løypene klare fra tidlig i november til sent i april, hele 34 km med nypreppa løyper over 854 høydemeter. Skikjøringen kan du nyte uten køer og overflod av andre turister, og en hyggelig pause kan tas på et av de mange serveringsstedene i fjellet.

En av Norges fremste langrennsdestinasjoner

Venabygdfjellet har et unikt og snilt løypenett og med sine snøsikre vintre gjør at skisesongen for den skiinteresserte kan både lang og god. Løypenettet henger sammen med løypene fra Kvamsfjellet i nord til videre sørover i flott maskinpreparerte løper helt ned til Lillehammer. Venabygdfjellet sitt løypenett er en del av et sammenhengende nett på over 2500 km.

Sommeren på Ringebu

Sommerstid byr fjellet som omkranser Ringebu på et nett av merkede stier i lett og variert fjellterreng. Her har du alle muligheter for en hyggelig fottur med bjørkeskogen i nærheten, og vidda ikke langt unna med over 30 små og store fjelltopper.
I samme flotte natur kan du oppleve gleden av å sykle på grusveier, over steiner, røtter og på en og annen barnålsti. For de lengre sykkelturene byr fjellet på åpne vidder og fantastisk stinett.
Lågen, elva som renner ned Gudbrandsdalen er et padleeldorado, her får du alt fra rolige kanoturer til spennende rafting. Finner du lettere roen med fiskestangen er det mange fiskemuligheter langs elva hele året, eller ved et stille vann på fjellet.

MELD DIN INTERESSE