Gode grunner til å kjøpe nybygg

Hvorfor kjøpe nytt?

Det er få investeringer som er viktigere enn hjemmet. Det er tross alt her du skal leve livet ditt, gjennom hverdager og fest. Tenk deg den deilig følelsen av å åpne døra til en helt ny bolig hvor ingen andre har bodd før deg. Her er det du som skal skape dine egne minner. Fortsatt usikker på om nybygg er rett for deg? Under følger gode grunner til å investere i noe som er helt nytt.

Lavere energiutgifter

Nye boliger er bygget med strenge krav til energieffektivitet og miljøhensyn. For deg betyr det at oppvarmingskostnadene normalt blir lavere sammenliknet med en brukt bolig. Våre leiligheter har også vannbåren radiatorvarme og balansert ventilasjon som gir et lunt og behagelig inneklima.

Lave omkostninger
– ingen budrunde

Ved kjøp av ny leilighet får du kun 2,5 % dokumentavgift av tomteverdien, ikke av hele boligens verdi som er tilfelle dersom du kjøper brukt. I våre prosjekter er det faste priser uten budrunder som gir deg som kunde trygghet i kjøpsprosessen. I tillegg er det en stor bonus å slippe uvissheten rundt en budrunde, kjøper du nytt vet du hva boligen koster og hva du kan forholde deg til.

Forutsigbarhet og garanti

Ved kjøp av bolig under oppføring har du gjennom bustadoppføringslova en lovfestet garanti på 5 år. Det avholdes befaringer før overtagelse, ved overtagelse og ett år etter overtagelse. Eventuelle feil som avdekkes vil bli rettet. Dette gir også en ekstra trygghet som du ikke vil ha ved kjøp av en brukt bolig.

En varig verdi

Ved kjøp av nytt vil det sjeldent være behov for vedlikehold og reparasjoner de kommende årene. Og hvem vet? Når du først har sikret deg drømmeboligen vil du kanskje bo der livet ut? Med universell utforming, livsløpsstandard, og heis som gir trinnfri adkomst er dette mulig selv om livssituasjonen skulle endre seg.