Fundament Gruppen AS

Fundamentgruppen AS utvikler og bygger boliger og fritidsboliger på det sentrale Østlandet. Selskapet ble etablert i 2006 og har lang erfaring med hele verdikjeden fra regulering av råtomter til et nøkkelferdig produkt levert til bolig og fritidsbolig kjøpere.
Selskapet har vokst betydelig siste årene og har god egenkapital. Tomtereserven i dag er betydelig og på ca 2,5 milliarder NOK.

Med kunden i fokus gjennom hele verdikjeden skal vi være det lille ekstra for våre kunder!

LEILIGHETER

Selskapet har bygget et betydelig antall leiligheter siste årene og har mange nye områder skal reguleres og utvikles med leiligheter i årene fremover.

Med faste og gode samarbeidspartnere på dette området etterstreber selskapet å utvikle boliger med gode og arealeffektive planløsninger med en riktig leilighetsmix  for de ulike behov og markeder.

Leilighetene skal leveres med god standard og kvalitet, og være lett å trives i, ved at vi holder i hele prosessen med våre kunder.

SMÅHUS

Selskapet har flere spennende boligprosjekter på småhusbebyggelse i årene som kommer. Ved å dekke hele verdikjeden fra regulering av råtomt til overlevering til kunde utvikler vi boliger som er tilrettelagt for de ulike kjøpegrupper og markeder. Boligene er utviklet og bygges i ulik stil med fokus på arealeffektive og gode planløsninger og moderne stil. 2022 blir fullt av nyheter på både boligprosjekter og boligmodeller!

FRITIDSBOLIGER

Fritidsbolig markedet er noe av det mest spennende du kan jobbe med! Nordmenn er i særklasse opptatt av både å eie sin egen fritidsbolig og skape hjem nummer to hvor du kan senke skuldrene og bare nyte tilværelsen.
Vi har vært så heldige å få være med og utvikle mange av våre kunders drømmehytte og leiligheter de siste 10 årene. Dette har vi gjort på noen av de mest spennende vinterdestinasjonene i Norge, og det har gitt oss en erfaring som vi har tatt med oss for å videreutvikle både våre nye prosjekter med hytter og leiligheter.

Vårt mål er å fortsette og utvikle prosjekter på de mest populære skidestinasjonene på Østlandet, og levere fritidboligdrømmen til våre kunder i årene fremover!