SJUSJØPARKEN HYTTER – TRINN 1 OG TRINN 2

Velkommen til en unik helårsdestinasjon og et langrennseldorado. Nå er 16 solrike, moderne fjellhytter med beste beliggenhet i salg.

På Sjusjøparken utvikles det nå 16 fjellhytter på en av de mest foretrukne beliggenhetene på Sjusjøen – rett ved sentrum. Området ligger på ca. 800 moh. i et lett skrånende og åpent terreng, i idylliske og naturskjønne omgivelser. Området er kjent som langrennsdestinasjonen “over alle”, og er spesielt snøsikkert med opp mot 200 skidager i sesongen. I Sjusjøparken ligger man tilbaketrukket, stille og fritt, men har likevel Sjusjøen sentrum rett bak med alt du trenger, og litt til.

Prosjektet består i hovedsak av tre hyttevarianter.

Trinn 1: En hyttemodell på 88 kvm (BRA) og en på 95 kvm (BRA) kvm hvor begge har en romslig hems som ikke er medtatt i bruksarealet. Hyttene inneholder i hovedsak 3 soverom, 2 baderom, romslig stue med raus takhøyde og peis, samt et stort spisekjøkken med plass til spisestue. Begge modellene er ekstra påkostet med det meste man kan ønsker seg i den perfekte fjellhytta.

Trinn 2: Begge modellene er på 72 kvm og har samme planløsning, den ene med trapp til innredet hems som ikke er tatt med i bruksarealet. Den andre modellen blir levert med uinnredet hems med utsparing i bod ved kjøkken hvor det er mulig å sette opp en stige til hemsen.  Hyttene inneholder i hovedsak 3 soverom, 1 bad og en arealeffektiv stue/kjøkken løsning.

Velkommen til en unik helårsdestinasjon
og et langrennseldorado

Hyttene er skreddersydd for den aktive familie, og har planløsninger som fremstår som svært arealeffektive og spesielt gode. Det er gjennomgående fine farge- og materialvalg over det hele, og god standard på utstyr og innredninger. Hyttene er tenkt i en lun og harmonisk utforming – alt tilrettelagt for unik atmosfære for familie og venner. Det er lagt vekt på store og rause vindusflater – dette gir en unik kontakt med utsikten og de naturskjønne omgivelser. I hjertet av hytta finner man den uunnværlige vedpeisen som er et must når man er til fjells.

Sjusjøen og Sjusjøparken har alt du trenger for feriedagene man drømmer om.

Unike fjellhytter i Sjusjøparken – her er høydepunktene:

  • Kun drøye to timer fra Oslo.
  • Her ligger man nesten øverst på snaufjellet med alle fasiliteter rett utenfor døren.
  • Langrennsløypa ligger utenfor døren.
  • Sjusjøen sentrum – kun en spasertur unna.
  • Prosjektet ligger solrikt til mot syd/vest, med god kontakt med de naturskjønne omgivelsene.
  • Arealeffektive, frittstående hytter med svært gjennomarbeidede planløsninger.
  • Gjennomgående god standard med eikeparkett, fliser i entre/gang, lekre baderom og moderne høykvalitetskjøkken med integrerte hvitevarer.
  • Store og rause vindusflater gir unik kontakt med omgivelsene.
  • Store, solrike uteplasser.
  • Alle hytter leveres med nøkkelfritt system.

Selv om det er lagt mye ressurser i utformingen og materialvalg, så vil det legges til rette for at man likevel kan ha muligheten til å sette ditt eget preg på farger, fliser, gulv og kjøkken.

Skreddersydde løsninger for fjellhyttene i Sjusjøparken
Det vil bli anledning til å bestille skreddersydde sengeløsninger til alle hytter. Her legges det i utgangspunktet opp til en optimalisering av antall naturlige sengeplasser til hver enkelt hytte. På hovedsoverom er det tiltenkt dobbeltseng, og øvrige soverom er tiltenkt med familieseng med 3 sengeplasser (evt. køyeseng der man ikke får til familieseng). Alle senger vil leveres med praktiske skuffer under seng, hvor man er sikret ekstra god lagringsplass.

Adkomst til Sjusjøparken
Fra Oslo: Følg E6 oppover langs Mjøsa, ta av ved Moelv. Det er skiltet til Sjusjøen. Følg FV 216 mot Sjusjøen. Kjør et godt stykke på FV 216 – mot Sjusjøen Sentrum. Ta til venstre rett før Sjusjøen Sentrum, inn Nordsætervegen (skiltet mot Nordseter), og du vil umiddelbart se Sjusjøparken på høyre side oppover. Ta til høyre inn til Storhotellvegen (prosjektet ligger på tomten til tidligere Sjusjøen Høyfjellshotell).

Det vil bli skiltet godt ved visninger. Velkommen til vårt visningssenter. 

Stian Pøhner
Eiendomsmegler MNEF/Partner

+47 971 15 621
s.pohner@nordvikbolig.no

Torstein Kirud
Eiendomsmegler MNEF

+47 930 58 856
t.kirud@nordvikbolig.no

Interessert i Sjusjøparken?

Meld interesse ved å fylle ut kontaktskjemaet under, så holder vi deg oppdatert på prosjektet.