TOPPMODERNE LEILIGHETER – MIDT PÅ FJELLET, MIDT I SENTRUM!

Med en fantastisk beliggenhet midt på fjellet og midt i sentrum kommer Sjusjøparken for salg. Her får du topp moderne leiligheter med høy standard for deg som ønsker det enkelt på fjellet. Vi er opptatt av å skape gode bomiljøer, og bygger derfor leiligheter i ulike størrelser. Vi bruker lang tid på planlegging for å gi deg den mest arealeffektive planløsningen, og vi er bevisste i vårt materialvalg slik at du som kunde hos oss får en både høy og moderne standard.

Leilighetene i Sjusjøparken er fra 48-81 kvm, alle med åpen kjøkken/stue løsning som gir leilighetene ett luftig preg. Alle har romslige terrasser eller balkonger der du kan nyte late ettermiddager.

Vi bygger parkeringskjeller med boder og felles smørebod.

På Sjusjøen har du det du trenger vinter som sommer. Sjusjøen er kåret til Norges beste langrenns destinasjon med 350 km langrennsløyper, de samme løypene kan du bruke til lange sykkelturer om sommeren. På Sjusjøen finner du også noen av verdens beste kitingsteder. Huskyturer, isfiske, kanefart er andre aktiviteter Sjusjøen kan by på. Fra Sjusjøparken har du nærhet til serveringssteder, matbutikk, sportsbutikk og det er 15 minutter til Lillehammer.

Vær raskt ute med å melde din interesse slik at du kan sikre deg din nye leilighet i Sjusjøparken.

Sjusjøparken – en unik helårsdestinasjon!

Stian Pøhner
Eiendomsmegler MNEF/Partner

+47 971 15 621
s.pohner@nordvikbolig.no

Torstein Kirud
Eiendomsmegler MNEF

+47 930 58 856
t.kirud@nordvikbolig.no

Interessert i Sjusjøparken?

Meld interesse ved å fylle ut kontaktskjemaet under, så holder vi deg oppdatert på prosjektet.