FANTASTISKE UTSIKTSTOMTER
PÅ HAFJELL SØR!

Eksklusive utsiktstomter med fantastisk beliggenhet!

Her har du mulighet til å sikre deg en fantastisk tomt på Hafjell Sør!
Tomtene vi nå har for salg, ligger på sørsiden av Hafjell, og er et tomteområde som har vært under stor utvikling i den senere tid. De siste årene har det kommet mange nye fritidsboliger på denne siden av Hafjell. Nå er det klart for at enda flere kan få hyttedrømmen sin realisert med de nye tomtene på Storsteinlia.

• Høystandard hyttetomter
• Fantastiske solforhold og panoramautsikt
• Kort vei til både skiløyper og turterreng
• Ingen klausul på hytteleverandør

Vei, strøm, vann, og avløp er ført frem til tomtegrensen. Tilknytningsavgift til kommunen for kommunalt vann og avløp er ikke inkludert i prisen.

Tomtene har størrelse fra 575 m2 til 730 m2 og gir god fleksibilitet med tanke på bygging av hytte. Her har du god plass til å bygge din drømmehytte! De solrike tomtene ligger i fint trappet terreng, og er perfekt enten du skal bygge til deg selv eller selge videre.

Se Finn-annonser her!

TOMTEVISNING!

Be om en privat visning.

Ta kontakt for visning av tomtene, og en hyggelig prat om mulighetene i Storsteinlia.

Beliggenhet

Området har de siste årene vært under stor utvikling og har fått mange hundre nye fritidsboliger. Som ett av få områder er dette nå klart til en videre utvikling de neste årene og mange vil få sine drømmer om fritidsboliger i Hafjell realisert nettopp her.
Fra området er det kort kjøretur til både Gaisatova og Ilsetra med både butikk, restauranter og afterski.

Foto: Alpinco

Spenn på deg skia ved hytteveggen og skli deg inn i transportløypa som tar deg til endeløse nedfarter i  Hafjells alpinanlegg. Hafjell Alpinsenter byr på løyper for hele familien, og for deg som ønsker litt tøffere utfordringer så finner du Super G løypa for kvinner fra OL ikke langt fra hytta.

Det må påregnes noen stavtak før man er i alpinanlegget, da det er noen meter med flatt terreng, men hjem kan du fint skli deg tilbake til hytta fra Gaiastova.

Langrennssporet som er tråkket i transportløypa, er en del av løypenettverket både til Nordseter og Gaia. Om man ønsker å gå småturer i nærområdet, er det veldig fine spor og mange muligheter også her.

MELD DIN INTERESSE FOR STORSTEINLIA

*Fullt navn:

*E-post:

*Telefon:

Kommentar: