Eksklusive laftehytter
med fantastisk beliggenhet!

Storsteinlia F6

Seks eksklusive, laftede Chalethytter med høy standard.
Les mer

Storsteinlia F7

Syv eksklusive laftede Chalethytter med høy standard.
Kommer for salg.

Storsteinlia F14

Fire eksklusive laftehytter, med nydelig utsikt og høy standard.
Les mer

Eksklusive laftehytter med høy standard,
bergvarme og fantastisk beliggenhet!

På flotte utsiktstomter med fantastiske solforhold utvikler Fundamentgruppen nok et prosjekt med høystandard laftehytter på Hafjell. Beliggenheten rett nedenfor Panorama feltet på sørsiden av Hafjell byr på ski/in og ut til alpinanlegget og skisporet rett utenfor døren som gir muligheter for flotte skiturer i lunt terreng. Utsikten mot sør, vest og nord byr på fint utsyn mot fjellheimen, Fakkelmannen og ned i dalen og Lågen.

Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 4
Slide 4
Slide 4
Slide 4
Slide 4
Slide 4
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

TOMTEVISNING!

Be om en privat visning.

Ta kontakt for visning av tomtene, og en hyggelig prat om mulighetene i Storsteinlia.

Drømmer man om hytte på fjellet der alt er tilrettelagt og man bare kan nyte? Da er kanskje dette hytta for deg… En herlig kombinasjon av luksus og ekte hytteliv, er noe disse hyttene kan gi deg. Med fantastiske tømmervegger som gjenskaper ekte norsk hyttetradisjon, blandet med det moderne uttrykket med valg av høykvalitetsmaterialer, gjør dette til den perfekte drømmehytta.
Leveransen består blant annet av bergvarme, en utsøkt og moderne peis, lekkert kjøkken fra HTH eller Sigdal, moderne gråfarger gjennomgående i hele hytta med sorte detaljer på både EL-leveranse, vinduer og baderommene gjør hyttene meget delikate.

Med nydelig utsikt , rolige omgivelser i en fantastisk hytte, kan man senke skuldrene og bare nyte! Hyttene er store og romslige med gode, gjennomtenkte planløsninger. De leveres med store glassfasader i front, noe som er med på å gi en unik kontakt med den flotte utsikten og de mange fjellene og naturen for øvrig!

Hyttene vil få gjennomgående høy standard og det vil bli lagt vekt på at det er mulig å gjøre tilvalg og endringer for å sette sitt eget preg på drømmehytta.

Eksklusive tømmerhytter (F14)

Hyttene er store og romslige med sine 213 m2 og med gode, gjennomtenkte planløsninger.
Hyttene vil få moderne arkitektonisk uttrykk med vestvendt solrik og romslig terrasse på 23 m2. Det vil legges vekt på at hyttene får høy standard med eksklusive materialvalg.
Hyttene leveres nøkkelferdig med bla vannbåren gulvvarme i hele 1. plan, noe som gir en meget behagelig romtemperatur og forutsigbare oppvarmingskostnader.
I tillegg leveres nydelig bruddskifer i både gang og ved inngangsparti.

Pris fra kr 11 950 000 + omk.

Eksklusive Chalet hytter (F6)

Seks unike Chalet hytter med høy standard i laftet tømmer. Hyttene på 154 m2 består av tre plan, har en gjennomgående god planløsning med eksklusive materialvalg.
Med nydelige laftet tømmervegger og store glassfasader i front, har dette blitt en meget fin hyttemodell.
Hytta leveres nøkkelferdig med vannbåren gulvvarme i plan 1 og 2.

Pris fra kr 8 350 000 + omk.

Storsteinlia

  • Familievennlig område
  • Solrike tomter i fint trappet terreng
  • Ski inn- ski ut i tilfartsløype
  • Utsikt mot Synnfjell, fakkelmannen og Lågen
  • Tilknyttet et av Norges største og mest allsidige alpinanlegg
  • Tilknyttet Norges mest populære langrennsnett
  • 19 sykkelstier på sommeren med totalt 25 kilometer sti.

Adkomst

  • Kjør av E6 mot Hafjelltoppen
  • Etter 5 km ta av på Storsteinvegen

Beliggenhet

Området har de siste årene vært under stor utvikling og har fått mange hundre nye fritidsboliger. Som ett av få områder er dette nå klart til en videre utvikling de neste årene og mange vil få sine drømmer om fritidsboliger i Hafjell realisert nettopp her.
Fra området er det kort kjøretur til både Gaisatova og Ilsetra med både butikk, restauranter og afterski.

Foto: Alpinco

Spenn på deg skia ved hytteveggen og skli deg inn i transportløypa som tar deg til endeløse nedfarter i  Hafjells alpinanlegg. Hafjell Alpinsenter byr på løyper for hele familien, og for deg som ønsker litt tøffere utfordringer så finner du Super G løypa for kvinner fra OL ikke langt fra hytta.

Det må påregnes noen stavtak før man er i alpinanlegget, da det er noen meter med flatt terreng, men hjem kan du fint skli deg tilbake til hytta fra Gaiastova.

Langrennssporet som er tråkket i transportløypa, er en del av løypenettverket både til Nordseter og Gaia. Om man ønsker å gå småturer i nærområdet, er det veldig fine spor og mange muligheter også her.

MELD DIN INTERESSE FOR STORSTEINLIA

*Fullt navn:

*E-post:

*Telefon:

Kommentar: